Isteni vacsoraötlet: aranyló csirke, fokhagymás-paprikás mártásban
2022-05-27
Összetevők:
Elkészítése:
Öntsünk másfél evőkanál olajat egy tapadásmentes serpenyőbe, és tegyük közepes lángra. Szórjuk szét a fűszerkeveréket egyenletesen a csirkére, és ízesítsük alaposan. A filéket mindkét oldalukon 5-6 percig süssük, amíg aranybarnára nem sülnek. Ekkor vegyük lejjebb a hőfokot, és adjunk hozzá egy icipici olajat.
Ezt követően adjuk hozzá a fokhagymát és a paprikát a csirkefilékre, majd ismételten egyszer-kétszer forgassuk meg őket, hogy a fokhagyma és a paprika átsüljön.
Adjuk hozzá a húslevest, és hagyjuk, hogy felforrósodjon. Ezután öntsük hozzá a tejszínt, és óvatosan keverjük össze. Pároljuk egy-két percig, majd ellenőrizzük a fűszerezést. És találhatjuk is.