Közeledik a tavasz, a világ talán legjelentősebb streaming-szolgáltatója, a Netflix az évszak első hónapjában pedig alaposan megörvendezteti népes rajongótáborát. A vállalat több sikersorozata is új évadot kap, de lesznek vadiúj produkciók is a kínálatban. Az alábbi cikkben négy olyan sorozatot mutatunk be, amely márciusban érkezik a Netflixre.

Azt hittem, ismerlek (2022. március 4.)

www.youtube.com

Azt hittem, ismerlek | Hivatalos előzetes | Netflix

Az Azt hittem ismerlek című vadiúj krimi-thriller sorozat egy georgiai kisvárosban játszódik, ahol egy látszólag véletlenszerű erőszakos cselekmény események láncolatát indítja el, amely fenekestül felforgatja egy férfi és az édesanyja életét.

A sorozat főszereplői Toni Collette, David Wenham, Bella Heathcote, Jessica Barden, Omari Hardwick és Joe Dempsie lesznek.

Andy Warhol naplói (2022. március 9.)

www.youtube.com

The Andy Warhol Diaries (From Executive Producer Ryan Murphy) | Official Trailer | Netflix

Az Andy Warhol naplói című dokumentum-sorozat a névadó művész életét dolgozza fel. A melegségéről szóló nyilvános nyilatkozatától, vallási meggyőződésétől és néhány más aspektustól eltekintve Warhol személyisége 1987-ben bekövetkezett korai haláláig nagyrészt rejtélyes maradt.

Miután 1968-ban merényletet kíséreltek meg ellene, Warhol munkatársa és barátja, Pat Hackett naplóbejegyzéseket kezdett vezetni, amelyekben megörökítetta a beszélgetéseiket, és ezekből születtek meg a posztumusz megjelent memoárok, amelyek a Netflix sorozatát ihlették.

Formula 1: Hajsza a túlélésért 4. évad (2022. március 11.)

www.youtube.com

Formula 1: Drive to Survive (Season 3) | Official Trailer | Netflix

Visszatér a sorozat, amelynek sokak szerint hatalmas szerepe van abban, hogy a Száguldó cirkusz ismét visszatért a legnépszerűbb sportversenyek közé.

Ebben a dokuszériában az F1-csapatok legfeszültebb és legőszintébb kulisszatitkaiba nyerhetünk bepillantást, emellett a pilóták személyiségéről is teljesebb képet kaphatunk.

Mivel sokak szerint a 2021-es idény volt az F1-történetének egyik legjobb szezonja, a Hajsza a túlélésért 4. évada – amelynek az előzetese még nem jelent meg – minden eddiginél nagyobb izgalmakat ígér.

A Bridgerton család 2. évad (2022. március 25.)

www.youtube.com

Bridgerton Season 2 | Official Teaser | Netflix

A Bridgerton család 1. évada a Netflix eddigi legnézetteb sorozata, amely a megjelenését követő első 28 napos nézettségi ráta tekintetében, megelőzte a Stranger Things-et és a Vajákot is.

Idén márciusban végre visszatér a Julia Quinn-regények alapján készült sikersorozat, amelynek a munkálatait továbbra is Chris Van Dusen vezeti.

Külön jó hír a Bridgerton-rajongók számára, hogy ezen kívül még legalább két újabb évad és egy spin-off is készül.

Forrás: What’s On Netflix, Screenrant