Már eddig is igencsak szép gárdája volt, például Leonardo DiCaprio és Robert De Niro is benne lesz.

Martin Scorsese következő filmje David GrannMegfojtott virágok - Az amerikai bűnüldözés legsötétebb fejezete és az FBI születése című könyvének adaptációja lesz, ami egy súlyos gyilkosságsorozatról szól az 1920-as évek Oklahomájában.

A film szereposztása igencsak különleges, hisz először fog játszani egyszerre Scorsese két nagy múzsája, Robert De Niro és Leonardo DiCaprio. Rajtuk kívül szerepelni fog még a filmben Jesse Plemons (Az ír, A befejezésen gondolkodom, Éjszakai játék), továbbá Jason Isbell és Sturgill Simpson country zenészek is.

Most pedig újabb névvel bővült az eddig is igencsak erős szereposztás, ugyanis a Múmia-filmekkel Hollywood egyik legnagyobb sztárjává váló Brendan Fraser is csatlakozott a stábhoz, ő egy ügyvédet fog alakítani.

Fraser egyébként azért tűnt el a nyilvánosság elől egy hosszabb időre, mert miután jelentette, hogy szexuálisan zaklatták, feketelistára került az iparban. Mostanában viszont újra egyre több dologban lehet látni, például a Doom Patrol című sorozatban, vagy éppen a No Sudden Move című Soderbergh-filmben. Továbbá ő lesz a főszereplője Aronofsky következő filmjének is.

(Forrás: Consequence)