A férfi illatok piaca rendkívül gyorsan változik, mivel nap mint nap újabb és újabb termékek jelennek meg a boltok polcain. Na de mely illatok lesznek az idei év befutói? Az alábbi cikkben tíz olyan férfi parfümöt mutatunk be, ami 2023-ban is remek választás lehet.

Blu Atlas Atlantis

Link To Atlantis Eau De Parfum : https://bluatlas.sjv.io/JrGkr2 Worldwide Shipping Available! Concentration : 16% Eau De ...

"I Would Give This A 10/10" - Public Reactions Of Atlantis Eau De Parfum By Blu Atlas + Review

A Blu Atlas testápolási márka jellegzetes illatát Bali tengerparti dzsungelei inspirálták. A parfüm a bergamott, a citrom és a fekete ribizli jegyeivel nyit, majd a levendula, a zsálya, az őszibarack és a sárgabarack illataival lopja be magát az ember orrába.

Yves Saint Laurent, Y Le Parfum

PURCHASE Y LE PARFUM https://go.magik.ly/ml/1cguf/ BLACK FRIDAY SALE ADG Absolu for $50: https://go.magik.ly/ml/1axbu/ ...

10 REASONS WHY YOU NEED YVES SAINT LAURENT Y PARFUM | FANTASTIC FRAGRANCE FLANKER

Az YSL eredeti férfi kölnijének intenzívebb változata, az Y Le Parfum koncentráltabb, mint az előbb említett testvére, így erősebb illattal és nagyobb tartóssággal bír. A fújás után az almát, az aldehideket, a grapefruitot és a gerániumot érezzük meg először, majd a zsálya, a levendula aromáját követi a tonkabab, a cédrus, a pacsuli és az olibanum.

Ez is érdekelhet: Ajándékötlet férfiaknak: az 5 legjobb női parfüm 2023-ra

Ez a parfüm nem meglepő módon fás illattal rendelkezik. A Tom Ford-rajongók kedvence és minden idők egyik legjobb férfi parfümjének tartott Oud Wood klasszikus és kifinomult, mégsem hasonlít a régi, kissé savanyú kölnikre. A ritka és füstös oud a szantálfa, a rózsafa, az ámbra és a keleti fűszerek kombinációjával bír.

Dior, Sauvage Elixir

www.youtube.com

The New Elixir Dior Sauvage ad - Johnny Depp

A Dior Sauvage Elixir napjaink legkelendőbb férfi parfümje, pont emiatt sokan komoly kritikával illetik, mivel egyesek szerint a termék már-már túlságosan is népszerű lett. Ettől függetlenül a Johnny Depp által reklámozott Sauvage Elixir nem maradhatott le a listáról.

A fa, a francia levendula, és az édesgyökér után hamar észrevesszük a fahéj, a szerecsendió, a kardamom és a grapefruit jegyeit, ezután pedig az édesgyökér, a szantálfa, az ámbra, a pacsuli és a vetiver is felüti a fejét.

Viktor&Rolf Spicebomb Infrared

SPICEBOMB INFRARED, where Scent & Sound unite for a Red-Hot effect which turns up the heat. Discover the sound of desire ...

Vikto&Rolf Infrared Sound

A Spicebomb Infrared a vörös habanero chilipaprikajegyeiről ismerhető fel leginkább. A piros gyümölcsök, a rózsaszín bors és a sáfrány indítja be a illatbombát, a dohány és a fahéj pedig csak fokozza az élményt.

Ha férfi illatokról van szó, az Acqua di Giò teli találatnak számít. A termékcsalád tengeri változata a zöld mandarinra és a bergamott csúcsjegyeire támaszkodik, de nem szabad elfelejteni a rozmaring, a citrus, levendula és masztix jelenlétét sem.

A D.S. & Durga St. Vetyver nevű terméke egy igazi tengerparti parfüm. A savanyú narancsot rózsaszín borssal és tengeri fűvel vegyítő St. Vetyver okán úgy érezzük, mintha hirtelen egy luxus üdülőparadicsomba csöppentünk volna.

Calvin Klein, CK One Eau de Toilette

Richard S/Unsplash

A CK One mára egy igazi klasszikussá vált! Ez az uniszex parfüm a bergamott, a kardamom, az ananász és a papaya illatát vegyíti a jázminnal, az ibolyával, a rózsával, a szerecsendióval, a borostyánnal és a pézsmával. Nem túlzás azt állítani, hogy a CK One Eau de Toilette valamelyest megreformálta az iparágat, mivel a termék a viszonylag alacsony ára miatt széles körben elterjedt az olyan emberek körében is, akik nem feltétlenül használtak azelőtt ilyen típusú illatszert.

Azzaro, The Most Wanted Eau de Parfum Intense

Desperte o desejo com o novo Azzaro The Most Wanted, feito para os mais ousados. Só na #GiraOfertas. Aproveite o cupom ...

Azzaro The Most Wanted Eau de Parfum Intense | GiraOfertas

Az Azzaro The Most Wanted nevű parfümje a kardamom fűszerességét vegyíti az édes karamella és ámbra jellegzetes jegyeivel. Az illatot kedvelők úgy tartják, hogy az előbb említett összetevők miatt a Most Wanted szinte addiktív hatású.

Maison Margiela Replica, At The Barber's Eau de Toilette

Nézd meg a terméket webshopunkon https://www.douglas.hu/p/maison-margiela-at-the-barber-s-127711 Ahol megtalálsz ...

REPLICA - At the Barber's EdT

Szeretsz borbélyhoz járni? Ha igen, a Maison Margiela Replica parfümjét neked találták ki! Egy fújás és azonnal úgy érzed magad, mintha hirtelen a kedvenc fodrászüzletedbe csöppentél volna vissza.

Forrás: Men’s Journal