Lackfi János, Szabó T. Anna, Totth Benedek egy videóban
Hamu és Gyémánt

Lackfi János, Szabó T. Anna és Totth Benedek lelepleződött

Lackfi János, Szabó T. Anna és Totth Benedek írt egy közös novellát a Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámába. Azt azonban egyikük sem tudta, hogy kik a játék további résztvevői. Egy közös videochatben fedtük fel az írók kilétét. Annyit elárulunk, hogy voltak bőven meglepetések.

A nagy leleplezés

www.facebook.com

Hatkezes novella a Hamu és Gyémánt magazinban

Irodalmi játékra kértünk fel három népszerű kortárs szépírót a Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámához. Lackfi Jánosnak, Szabó T. Annának és Totth Benedeknek közösen kellett írniuk egy novellát a magazin téli lapszámába, ám két csavar is volt a játékszabályok között: egyikük sem tudta, hogy ki a másik két résztvevő, és a történetet a végéről kellett kezdeniük. Decemberben, közvetlenül a magazin megjelenése előtt egy videochatben fedték fel az írók kilétét egymás előtt.

Hatkezes novella a Hamu és Gyémánt magazinban

Hamu és Gyémánt

Lackfi János írta meg a történet végét, Szabó T. Anna ezt kiegészítve a novella közepét, Totth Benedek pedig az első harmadát. A játékot körüllengő rejtély végül a történet szövésére is kihatott. A végeredményként megszületett novella a Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámában olvasható.

A Hamu és Gyémánt aktuális lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.