A hollywoodi színészek munkáiról, mindennapjairól és botrányairól napi szinten lehet olvasni a bulvármédiában. Azonban vannak olyan celebritások, akik szinte egyik napról a másikra kikerülnek az Álomgyár látóköréből. Az alábbi cikkben öt olyan világhírű színészt mutatunk be, akik szinte teljesen eltűntek a nyilvánosság elől.

Joe Pesci

Trailer for Martin Scorsese's film starring Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci, Lorraine Bracco, Paul Sorvino, Frank Sivero, Tony ...

Goodfellas - Trailer - (1990) - HQ

Az Oscar-díjas Joe Pesci elképesztő karriert tudhat a magáénak, hiszen olyan filmtörténeti klasszikusokban szerepelt, mint a Dühöngő bika vagy a Nagymenők.

Pesci a ’90-es évek végén abszolút szupersztárnak számított, de máig nem tisztázott okok miatt 1999-ben visszavonult a filmezéstől.

A Reszkessetek betörők sztárja csupán néhány produkció erejéig tért vissza az elmúlt 24 évben, ilyen volt például a Martin Scorsese által rendezett Az ír című mozi is.

Pesci nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben sem tervez teljes erővel visszatérni az Álomgyárba, ugyanis mindössze egy filmben, az éppen gyártás alatt álló Day of the Fightcímű moziban fog feltűnni az elkövetkezendő időszakban.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher testifies about human trafficking before congress. SUBSCRIBE to ABC NEWS: ...

Ashton Kutcher Speech on Human Trafficking Before Congress | ABC News

A 2000-es években nem nagyon létezett nagyobb sztár Ashton Kutchernél, az amerikai színésznek ugyanis milliós rajongótábora volt szerte a világon, és rendszeresen a bulvármagazinok címlapjain feszített. Kutcher olyannyira belopta magát az emberek szívébe, hogy például ő lett az első Twitter-felhasználó, aki átlépte az 1 000 000 követőt.

Az elmúlt évtizedben azonban a színész visszavonult a nyilvánosságtól, és másra összpontosította figyelmét.

Az elmúlt években a gyermekek szexuális kizsákmányolásának megszüntetésére összpontosító kampányt menedzselt, amely 2009 óta több ezer kiskorút mentett meg a szexkereskedelemtől.

Emellett Kutcher kifejezetten jó szemű és sikeres befektetővé vált, a Forbes szerint 2019-ben például a magyar Bitrise nevű cégbe invesztált némi pénzt, de komoly összeggel szállt be az AirBnb-be és a Spotify-ba is.

Ez is érdekelhet: Minden idők 9 legjobban fizetett filmszerepe

Meg Ryan

When Harry met Sally... (1989) Directed by Rob Reiner Starring Billy Crystal and Meg Ryan The original trailer remastered in ...

When Harry met Sally... (1989) - Trailer HD Remastered

Az előző évszázad utolsó éveiben egyértelműen Meg Ryan volt a romantikus vígjátékok koronázatlan királynője. A színésznő olyan nagysikerű mozikban tette tiszteletét, mint a Harry és Sally vagy éppen a A szerelem hálójában.

Ryan azonban a 2000-es évek legelején viszonylag gyorsan kikopott a hollywoodi élbolyból, aminek az okáról csupán találgatások láttak napvilágot.

Egyes pletykák szerint a Russel Crowe-val való kapcsolata miatt néznek a mai napig csúnyán a színésznőre a szakmán belül, azonban ezeknek az információknak semmiféle bizonyított alapja nincs.

Mike Myers

Austin Powers: International Man of Mystery (1997) Official Trailer - Mike Myers Comedy HD Subscribe to CLASSIC TRAILERS: ...

Austin Powers: International Man of Mystery (1997) Official Trailer - Mike Myers Comedy HD

Az Austin Powers-univerzum egyik megálmodója és főszereplője, Mike Myers poénjain generációk nőttek fel. A színész a Wayne világától a Shrekig számos kasszasikerben tűnt fel, azonban a 2000-es évek vége óta egyre ritkábban láthattuk a nagyvásznon.

Myers esetében sem lehet pontosan tudni a távolmaradás okát, azonban a legvalószínűbb forgatókönyv szerint a színész a folyamatos munka helyett inkább a családjára akart koncentrálni.

Dr. Genya megformálója azonban az elmúlt 2-3 évben valamelyest aktivizálta magát, hiszen 2021-ben és 2022-ben több produkcióban is feltűnt, ilyen volt például a tavaly bemutatott Amszterdam című mozi is.

Cameron Diaz

Starring: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu Charlie's Angels (2000) Official Trailer - Cameron Diaz Movie Three women, ...

Charlie's Angels (2000) Official Trailer 1 - Cameron Diaz Movie

Cameron Diazt hosszú éveken keresztül a hollywoodi A-listás színészek között emlegették, hiszen olyan nagy volumenű filmekben szerepelt, mint a Charlie angyalai-széria, a Vanília égbolt vagy A maszk.

Diazt azonban 2014 óta nem láthattuk gyakorlatilag semmilyen filmben, mivel a családalapításra koncentrált zenész partnerével, Benji Maddennel, aki a Good Charlotte nevű banda tagja.

Mike Myershez hasonlóan azonban a színésznő is visszatérhet, ugyanis a nemsokára megjelenő Back in Action című moziban láthatjuk majd Jamie Foxx oldalán.

Forrás: 22 Words