Dwayne Johnson hasonló bravúrt hajtott végre, mint George Clooney két éve.


Clooney még 2018-ban úgy jött ez össze, hogy eladta a tequila cégét. Ami Johnsont illeti, 87,5 milliós bevételéből 23,5-öt a Netflix Red Notice című filmjének egyik szerepéért kapott, ami csak jövőre mutatnak be. A bevétele maradékát Project Rock nevű ruhakollekciójából szerezte.

A lista második helyére Ryan Reynolds került, aki 20 milliót kapott szintén a Red Notice-ért, további 20 milliót kapott a Six Underground – Hatan az alvilágból című Netflix filmért. Ezen kívül egy harmadik Netflix filmre is aláírt. A 2019 júliusától 2020 júliusáig számított időszakban összesen 71,5 millió dollárt keresett.

Ha megnézzük a teljes listát, megállapíthatjuk, hogy a Netflix-projektek elég jól fizetnek, a lista harmadik helyére Mark Wahlberg került, hála egy Netflix-film főszerepéért, továbbá két dokumentumfilm produceri munkálataiért cserébe a streaming platform számára. 58 milliót keresett összesen csak a Netflixtől.

Negyedik lett Ben Affleck két szerepnek hála 55 millióval, őt Vin Diesel követi a listán 54 millióval a Halálos iramban franchise-nak hála. A legjobb tízbe még befért sorrendben Akshay Kumar bollywoodi színész, a Hamilton című musical alkotója, Lin-Manuel Miranda, Will Smith, Adam Sandler, a sort pedig Jackie Chan zárja – írja a Variety.