Az énekesnő egy ausztrál rádió vendégeként osztotta meg a személyes kedvenceit, csináltunk belőle playlistet!


Az ausztrál Tripple J nevű rádióban minden évben nagy várakozás előzi meg a The Hottest 100 listát, amit a hallgatók szavazatai alapján állítanak össze. A hallgatók pedig minden évben megszavazzák a 100 kedvenc dalukat. Az idei kiadás vendége volt Billie Eilish is, aki elárulta a személyes top10-ét is. Amennyire eklektikus az énekesnő zenéje, pont annyira ektektikus az ízlése is a személyes kedvencei alapján.

www.youtube.com

The Strokes - At The Door (Official Video)

Billie Eilish kedvenc 2020-as dala az At The Door volt a The Strokes-tól, amit idén akár hallhattunk volna élőben is a Szigeten, de a koronavírus megakadályozta. Második helyen egy olyan előadó, aki szintén fellépett volna a Szigeten idén, James Blake az Are You Even Real?-lal.

www.youtube.com

Dominic Fike - Chicken Tenders (Official Video)

Ezt Phoebe Bridgers idei kritikuskedvenc lemezének Savior Complex című dala követi, majd Cyn Drinks című száma, Drake Time Fliesja, Dominic Fike Chicken Tendersje és Bruno Major To Let a Good Thing Die-ja. A listát egy nigériai énekesnő, Tekno Kata című száma és Jorja Smith By Any Means című szerzeménye zárja.

Hogy ne kelljen mindegyiket egyenként levadásznod ahhoz, hogy belehallgass mindbe, összedobtuk a dalokat egy lejátszási listába neked Spotify-on.



(Forrás: Billboard)