Az énekesnő egy ausztrál rádió vendégeként osztotta meg a személyes kedvenceit, csináltunk belőle playlistet!


Az ausztrál Tripple J nevű rádióban minden évben nagy várakozás előzi meg a The Hottest 100 listát, amit a hallgatók szavazatai alapján állítanak össze. A hallgatók pedig minden évben megszavazzák a 100 kedvenc dalukat. Az idei kiadás vendége volt Billie Eilish is, aki elárulta a személyes top10-ét is. Amennyire eklektikus az énekesnő zenéje, pont annyira ektektikus az ízlése is a személyes kedvencei alapján.

Billie Eilish kedvenc 2020-as dala az At The Door volt a The Strokes-tól, amit idén akár hallhattunk volna élőben is a Szigeten, de a koronavírus megakadályozta. Második helyen egy olyan előadó, aki szintén fellépett volna a Szigeten idén, James Blake az Are You Even Real?-lal.

Ezt Phoebe Bridgers idei kritikuskedvenc lemezének Savior Complex című dala követi, majd Cyn Drinks című száma, Drake Time Fliesja, Dominic Fike Chicken Tendersje és Bruno Major To Let a Good Thing Die-ja. A listát egy nigériai énekesnő, Tekno Kata című száma és Jorja Smith By Any Means című szerzeménye zárja.

Hogy ne kelljen mindegyiket egyenként levadásznod ahhoz, hogy belehallgass mindbe, összedobtuk a dalokat egy lejátszási listába neked Spotify-on.(Forrás: Billboard)

A figyelmetekbe ajánljuk