Az új év első napjai tökéletes körülményeket teremtenek az (újra)tervezéshez. Legyen szó egy régóta vágyott álom megvalósításáról, egy üzleti terv kivitelezéséről, vagy kisebb célok kitűzéséről, eljött az idő, hogy megtegyük az első lépéseket. A hangulatról és a kényelemről a kiegészítők gondoskodnak, így nincs más dolgunk, csak szabadjára engedni a fantáziánkat.

A toll 

Freywille

Igazi művészi alkotás a Freywille „Alexander The Great” tolla, mely a hódító makedón király erejét és karizmáját hivatott visszaadni. A 14 karátos arany tollhegyből és a művészi tervezésű égetett tűzzománccal borított kupakból csak úgy sugárzik az elegancia.

Ár: ~ 696 ezer HUF

A fürdősó 

L´OBJET

Az ellazulást és a kreatív gondolatokat is elősegíti egy kellemes fürdő, főleg, ha megfelelő fürdősóval dobjuk fel az élményt. AzL´OBJET „Rose Noire” terméke a home spa kihagyhatatlan eleme, amely az egzotikus rózsa és a ceyloni tea illatkeverékével kényeztet.

Ár: ~ 70 ezer HUF

A fotel 

amara.com

A japán ihletésű, kortárs dizájnnal megálmodott Jonathan Adler fotelben csakis jó gondolatok születhetnek. Egy jó könyvet olvasna? Esetleg a tervezésbe fogna bele? Ideális választás a relaxáláshoz, különleges kivitelezése pedig igazi dísze lehet az otthonunknak.

Ár: ~ 707 ezer HUF

Az illat 

net-a-porter.com

Tény, hogy a különleges illatok nagyon jó hatással vannak a kreatívitásra. Dr. Vranjest egy borász barátja ihlette meg, amiből a megszületett a vörös bor aromáját produkáló „Rosso Nobile” diffúzor. Ez az egyedi, gazdag illatvilág segít az ellazulásban.

Ár: ~ 180 ezer HUF

A notesz 

Cartier

Az első jó gondolatoktól hű társunk lehet a Cartier kemény fedeles notesze, mely A5-ös méretének köszönhetően gond nélkül velünk tarthat bárhová. A borítót a már jól ismert, ikonikus minta díszíti, amely éppoly elragadó, akár a márka által gyártott ékszerek sokasága.

Ár: ~ 122 ezer HUF