papír és töltőtoll egy növény mellett
Az új év első napjai tökéletes körülményeket teremtenek az (újra)tervezéshez. Legyen szó egy régóta vágyott álom megvalósításáról, egy üzleti terv kivitelezéséről, vagy kisebb célok kitűzéséről, eljött az idő, hogy megtegyük az első lépéseket. A hangulatról és a kényelemről a kiegészítők gondoskodnak, így nincs más dolgunk, csak szabadjára engedni a fantáziánkat.

A toll 

Freywille \u201eAlexander The Great\u201d t\u00f6lt\u0151toll

Freywille

Igazi művészi alkotás a Freywille „Alexander The Great” tolla, mely a hódító makedón király erejét és karizmáját hivatott visszaadni. A 14 karátos arany tollhegyből és a művészi tervezésű égetett tűzzománccal borított kupakból csak úgy sugárzik az elegancia.

Ár: ~ 696 ezer HUF

A fürdősó 

egy \u00fcveg, ami f\u00fcrd\u0151s\u00f3n \u00e1ll \u00e9s r\u00f3zsasz\u00edn a f\u00e9nyhat\u00e1s

L´OBJET

Az ellazulást és a kreatív gondolatokat is elősegíti egy kellemes fürdő, főleg, ha megfelelő fürdősóval dobjuk fel az élményt. AzL´OBJET „Rose Noire” terméke a home spa kihagyhatatlan eleme, amely az egzotikus rózsa és a ceyloni tea illatkeverékével kényeztet.

Ár: ~ 70 ezer HUF

A fotel 

arany g\u00f6mbl\u00e1bakon \u00e1ll\u00f3 kr\u00e9msz\u00edn\u0171 fotel

amara.com

A japán ihletésű, kortárs dizájnnal megálmodott Jonathan Adler fotelben csakis jó gondolatok születhetnek. Egy jó könyvet olvasna? Esetleg a tervezésbe fogna bele? Ideális választás a relaxáláshoz, különleges kivitelezése pedig igazi dísze lehet az otthonunknak.

Ár: ~ 707 ezer HUF

Az illat 

bor illat\u00fa diff\u00fazor

net-a-porter.com

Tény, hogy a különleges illatok nagyon jó hatással vannak a kreatívitásra. Dr. Vranjest egy borász barátja ihlette meg, amiből a megszületett a vörös bor aromáját produkáló „Rosso Nobile” diffúzor. Ez az egyedi, gazdag illatvilág segít az ellazulásban.

Ár: ~ 180 ezer HUF

A notesz 

cartier k\u00e9k notesz

Cartier

Az első jó gondolatoktól hű társunk lehet a Cartier kemény fedeles notesze, mely A5-ös méretének köszönhetően gond nélkül velünk tarthat bárhová. A borítót a már jól ismert, ikonikus minta díszíti, amely éppoly elragadó, akár a márka által gyártott ékszerek sokasága.

Ár: ~ 122 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk