Sokszor elég egy szelet sütemény, egy falat csokoládé és máris sokkal jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Aki azonban nem csupán az ízlelőbimbóit kényeztetné az édességekkel, az akár a lakberendezési trendekben vagy a szépségápolásban is megtalálhatja számításait.

A falikép

wolfandbadger.com

„Hello Sweetie” fantázianévre hallgat a brit kortársművész, Charlotte Posner alkotása, melyen gyermekkori kedvenc édességeit álmodta újra. Jellegzetes stílusával és élénk színhasználatával egy perc alatt vidámságot csempész képével az adott térbe.

Ár: ~ 54 ezer HUF

A tányérkészlet

net-a-poter.com

Ha már desszert, akkor nem lehet elmenni szó nélkül amellett sem, hogy mire tálaljuk a finomságokat. Az L'Objet Los Angelesben élő művészekkel való kollaborációjából született meg a kis szörnyecske, ami magában rejti a porcelántányérokat. Igazán mutatós darab!

Ár: ~ 530 ezer HUF

A fotel

caffeelattehome.com

A csokoládé színben pompázó, különlegesen ívelt fotel, szinte szó szerint magához ölel minket. Fenséges dizájn, puha ülőfelület és tökéletes minőségű kárpit jellemzi a Caffe Latte ülőalkalmatosságát, ami egyszerre testesíti meg a minimalista és a futurisztikus lakberendezési stílust.

Ár: ~ 1 200 ezer HUF

A parfüm

Prada

Egész nap édes, mégsem túl hivalkodó illatfelhőben létezni? Igen! A Prada Candy parfümjével abszolút lehetséges, amely egyszerre játékos és kifinomult. Olyan mértani pontossággal elegyíti a karamell és a fehér pézsma illatjegyeit, hogy ember legyen a talpán, aki képes ellenállni az üvegcsébe zárt csodának.

Ár: ~ 50 ezer HUF

A tortaállvány

wolfandbadger.com

Egy tortaállvány akkor mutat igazán jól, ha tele van pakolva finomságokkal, ám Yvonne Ellen dekoratív terméke már önmagában is szemet gyönyörködtető látvány. A különleges minta, a pasztell színek és az arany hármasa kellően megnyerő végeredményt mutat.

Ár: ~ 40 ezer HUF