jó sok bor
Borklubot indít a légitársaság, sommelier segít az előfizetőknek választani.


Az American Airlines légitársaság járatain az utasok ha bort szeretnének fogyasztani, akkor egy közel 2000 palackos kínálatból választhatnak, amit minden évben egy borszakértői csoport állít össze. Szóval a cég igen komoly gondot fordít arra, hogy mit lehet inni a fedélzeten, ha finom borra vágyunk, valószínűleg tudnak nekünk valami izgalmasat ajánlani.

Mostantól pedig majd meg is lehet rendelni a borokat otthonra, mint írja a Travel + Leisure. Vélhetően az új szolgáltatás megszületését a koronavírus-járványnak köszönhetjük, hisz annak köszönhetően kevesebb ember utazik. Valószínűleg ezzel az előfizetős rendszerrel próbálja a cég a kieső bevételeket pótolni.

Az előfizetők ugyanis olcsóbban jutnak hozzá a prémium borokhoz az új szolgáltatáshoz, emellett vásárlásukkal leutazható kilométereket is gyűjthetnek. Rendelhetnek egyszeri fajtacsomagot, létrehozhatják a saját dobozukat, de 100 dollárért, vagyis nagyjából 30 ezer forintért akár el is mondhatjuk egy sommelier, mire vágyunk, aki ajánl nekünk cserébe bort. Szóval még kifejezett bortudornak se kell lenni ahhoz, hogy valaki szuper borokat fogyaszthasson a pénzéért cserébe.

A figyelmetekbe ajánljuk