Már készül A sebész harmadik évada
Két évad után vége lett, most főnixként támad fel poraiból egy Oscar-díjas rendezőnek hála.


A Clive Owen főszereplésével készült és az 1900-as évek New Yorkjában játszódó A sebész 2015-ben, a második évaddal ért véget. A Steven Soderbegh rendezésében készült sorozatot aztán a Cinemax 2017-ben végleg elkaszálta, megerősítve, hogy nem valóban nem folytatják. Soderbergh egyszer elmesélte, hogy a harmadik évad az ötvenes években játszódott volna, a látványvilág pedig fekete-fehér lett volna.

Most az Oscar-díjas rendező elárulta, hogy jelenleg mégis dolgoznak egy harmadik évadon egy másik Oscar-díjas rendezőnek a bevonásával. A Playlistnek azt nyilatkozta, hogy a sorozat két alkotója, Jack Amiel és Michael Begler kitalált egy érdekes koncepciót a sorozat egyik sztárjával, André Hollanddal és a Holdfény rendezőjével, Barry Jenkinsszel. Utóbbi kettő egyébként már dolgozott együtt korábban is, hisz Holland is szerepel egy nyúlfarknyi, de annál emlékezetesebb szerepben a Holdfény című Oscar-díjas filmjében.

André Holland a Holdfény című filmben

A24

André és Barry kitalált egy jó megközelítést Jackkel és Michaellel. Elég gyorsan haladnak a dologgal. Olvastam már az új évad első epizódjának forgatókönyvét és fantasztikus.

- mondta Soderbergh. Azt nem erősítette meg, hogy Jenkins az első két évadhoz hasonlóan, a harmadik is ő rendezi-e majd. Sokat sejtetően elárulta viszont, azt mondta kollégájának, hogy innentől már az ő gyereke a széria, vigye nyugodtan abba az irányba, amilyenbe csak szeretné.

A figyelmetekbe ajánljuk