Mihalik Enikő munkához való hozzáállásának egyik alapelvét osztotta meg velünk. A világhírű szupermodellel és ügynökével, Kajdi Csabával a Hamu és Gyémánt magazin téli címlapanyagában beszélgettünk.


Tökéletes termék megfelelő energiabefektetéssel

Hamu és Gyémánt

„A csalódásokból nekem elég sok jutott. Ezzel a módszerrel viszont megtörténhet az a csoda, hogy valaki, akivel hideg voltam, a barátom lesz. A bizalom nálam nem jön könnyen" – mesélte Mihalik Enikő az interjúban Veiszer Alindának.

A sikerhez vezető lehetőségekről és áldozatokról, a modellszakma műhelytitkairól, családi hátterükről, kettejük kapcsolatáról és a művészethez fűződő viszonyukról beszélgettünk Mihalik Enikővel és Kajdi Csabával a téli lapszámunkba készült címlapinterjúnkban.

A Szépművészeti Múzeumban készült fotókat és az interjút a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában találod.

Mihalik Enikő-Kajdi Csaba interjú a Hamu és Gyémánt magazinban

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt aktuális lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

Friss

Lady Gaga lett a Dom Pérignon legújabb arca

Debütált a Dom Pérignon rosé 2005 limitált kiadású jeroboam palackja, amit nem mást, mint az többszörös Grammy - és Oscar-díjas énekesnő, Lady Gaga tervezett Nicola Formichetti divatigazgatóval.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk