Az egészben az a legjobb, hogy az égvilágon senkinek sem tűnt fel a trükk.A CNET videóvágója arra kereste a választ, hogy képes lesz-e előre rögzített videókkal elcsalnia egy héten keresztül a céges Zoom meetingeket. Voltak meetingek, melyeknél könnyű dolga volt, mivel sok résztvevővel zajlottak, nem vártak el tőle aktív részvételt, így simán megoldotta 5 perces loopokkal, amiket oda-vissza játszott. Kollégáinak az sem tűnt fel, hogy időnként visszafele kortyol a kávéjából.

Voltak ugyanakkor nehezebb online megbeszélései is, ahol prezentálnia kellett, hogy min fog dolgozni. Itt már nem működtek az 5 perces loopok, de ezeket is simán megoldotta előre rögzített videókkal úgy, hogy senkinek nem tűnt fel. De hogy teljes legyen a poén, még azt is előre rögzített üzenetekkel mondta el kollégáinak, hogy egész héten nem őt látták élőben, ami munkatársait valósággal sokkolta.

Friss

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk