Zöld Lámpás

Zöld Lámpás

Megszólalt a kudarcos Zöld Lámpás rendezője is a filmről

Ryan Reynolds évek óta viccelődött vele, most a rendező elárulta, hogy élete legrosszabb veszekedését köszönheti a filmnek a stúdió vezetőivel.


Ryan Reynoldsból évekig próbált filmsztárt faragni Hollywood sikertelenül, míg a Deadpool meglepetés sikere rá nem döbbentett mindenkit, hogy a szószátyár vígjáték szerepek állnak igazán jól neki. Azóta pedig folyamatosan a Zöld Lámpással poénkodik, a DC szuperhősfilmjével, ami elvileg nagy sztárt faragott volna belőle, de óriási bukás lett.

Pedig a filmet nem akárki rendezte. Martin Campbellnek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Casino Royale, vagy éppen a Zorro álarca. Az ember tudja, hogyan kell összerakni egy szórakoztató akciófilmet. Szóval mi mehetett félre? Most a Redditen Campbell kérdésekre felelve elárulta, hogy bizony a stúdióbeavatkozás ölte meg ezt a DC szuperhősfilmet is.

Amikor ugyanis valaki arról kérdezte, kivel volt élete legnagyobb veszekedése, azt felelte, hogy a Warner fejeseivel a Zöld Lámpás forgatása során. Valaki a folytatásról kérdezte, amire rávágta, hogy csak a halott testén keresztül. Az élmény számára pedig olyan rossz lehetett, hogy mikor arról kérdezték, csinálna-e Marvel-filmet, vagy egyéb szuperhősmozit, akkor azt felelte, hogy egyszer már megégette magát vele, úgyhogy soha többé.

Szóval ha nem tetszett a Zöld Lámpás, akkor nem csak Ryan Reynolds, de a film rendezője, Martin Cambell is egyetért veled.

(Forrás: ScreenCrush)


A figyelmetekbe ajánljuk