Zoë Kravitz

Zoë Kravitz

Zoë Kravitz macskás videókkal készült az új Batman akcióira

A Macskanőt játszó színésznő bunyózó oroszlánokról és macskákról nézett videókat a kaszkadőrkoordinátorával.


Matt Reeves jövőre érkező The Batman című filmjében Zoë Kravitz fogja majd játszani Selina Kyle-t, vagyis Macskanőt. A színésznő most egy interjúban elárulta, hogy amikor az akciójelenetekre készült, akkor bizony állatvideókat néztek Rob Alonzo kaszkadőrkoordinátorral, aki szerette volna, ha a karakternek a harcmozdulataiban van valami macskás. Úgyhogy bunyozó macskákról és oroszlánokról készült videókat tanulmányoztak.

Macskákat és oroszlánokat néztünk, hogy hogyan harcolnak és arról beszégettünk, hogy az én méretemmel mit lehet kezdeni, ha Batmannel nézel szembe, aki sokkal erősebb. Mik az én képességeim? Az, hogy gyors és trükkös vagyok. Szóval sokat dolgoztunk rajta, különböző harcműszeteket ötvözve, egyúttal beépítve némi macskás, táncszerű mozgást is.

Egyúttal azt is elmondta, hogy a film egyben Seline Kyle eredetsztorija is lesz, elárulva többet a karakteréről.

Ez Selina eredettörténete. Tehát ez a kezdete annak, hogy rájön, ki is ő valójában, túl azon, hogy valaki, aki csak túlélni próbál. Szerintem rengeteg tere van a fejlődésre, és végignézzük majd, hogyan válik idővel igazi femme fatale-á.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk