army of the dead

Először csak embert ettek, később elkezdtek szaladni. Az Army of the Dead új előzetesében pedig már társadalomba is szerveződtek és okosak.


George Romero óta rengeteget változtak a zombik. Például a 28 nappal később után már nem csak csoszogtak, hanem rohantak az emberek után. Az akkori gyorszombi hullámot a Holtak hajnala remake-jével meglovagoló Zack Snyder pedig most visszatért a műfajhoz, hogy egy következő szintre vigye a zombikat. Ezúttal már okosak és társadalomba is szerveződtek.

Bár anno a Holtak napja már pedzegette a gondolkodó zombi dolgot, de az Army of the Dead új előzetesében már kifejezetten intelligensek, gyorsabbak, mint az emberek, ráadásul hadseregbe is tudnak szerveződni, hogy még nehezebb legyen a túlélés ellenük.

A film sztorija pár zsoldosról szól, akiket egy üzletember megbíz, hogy törjenek be a zombilakta Las Vegasba és lőjenek maguknak utat egy bizonyos széfig, ami tele van pénzzel. Aztán persze lehetőleg lőjék magukat vissza élve a pénzzel. Május 31-én végre majd megnézhetjük, hogyan sikerül ez nekik a Netflixen.


A figyelmetekbe ajánljuk