A világ legnépszerűbb játékunboxing videósa most egy rajzfilmsorozat főszereplője is lesz.


Ryan Kaji mindössze 9 éves, de valóságos médiabirodalmat épített játékunboxing videókból a YouTube-on. Ryan's World nevű csatornája több, mint 27 millió feliratkozóval a platform legnépszerűbbje a műfajban. Az unboxing egyébként egy olyan videós műfaj, amiben emberek egy frissen vásárolt, vagy frissen megérkező tárgyat kibontanak a csomagolásukból, alaposan szemügyre véve azt, miközben mindezt rögzítik. Amolyan reakcióvideó, amiből van átjön az új dolog kibontásának az öröme, vagy képet abból, hogy hogyan is fog kinézni valami a valóságban, mielőtt a nézők maguk is beszerezhetnék.

Ryan játékokat bont ki, majd játszik vele és az ebből épült birodalma egyre csak bővül. Az Amazon ugyanis egy animációs sorozatot gyártott vele az Amazon Kids+-ra, amiben ő maga is feltűnik élőszereplős formában, továbbá a hangját is adja az animált részekhez. Amolyan kémkaland lesz, amiben Ryant beszippantja egy anime világ, amiben szuperkémként meg kell mentenie valamit, vagy valakiket az előzetese alapján. A Super Spy Ryan című sorozat november 27-én debütál az Amazon Kids+-on.

(Forrás: Engadget)

Friss

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk