​Production Club Micrashell öltözék

Ha egy évvel ezelőtt látjuk meg a Production Club high-tech partiruháját, egészen mást gondolunk róla, mint most. Ami akkor a távoli jövő kissé furcsa eszközének tűnt volna, most egy remek koncepció, amely bármelyik pillanatban valósággá válhat.


Egyes jóslatok szerint a zárt térben történő, nagy létszámú partikat még legalább egy évig mellőznünk kell, a Los Angeles-i Production Club azonban lerövidítené a várakozási időt egy vírusálló futurisztikus partiruhával. A Micrashell úgy fest, mintha egy ma divatos sportmárka tervezte volna a 2001: Űrodüsszeiához, a külsejénél azonban sokkal fontosabb az, hogy mit „tud".

Okosruha

\u200bProduction Club Micrashell \u00f6lt\u00f6z\u00e9k

Production Club

Az öltözék N95-ös levegőszűrővel van ellátva, ezen felül a felső része több technológiai elemet is tartalmaz, amelyeket egy lítium-ion akkumulátor hajt. Ezek közé tartozik a forgatható és dönthető videokamerás rendszer, valamint az úgynevezett „chest eye", amely nyomon követi az öltözék szűrőrendszerének hatékonyságát, miközben elemzi a környező levegő minőségét. Emellett egy italadagolót is kialakítottak benne, hogy a bárpultnál se kelljen levenni a sisakot – a folyadékot bepattintható tartályokkal lehet biztosítani a ruhát hordó személyek számára. Az audiorendszer garantálja, hogy tökéletes minőségben élvezzük a zenét, de a beépített mikrofonok és hangszórók azt is lehetővé teszik, hogy beszélgessünk másokkal.

View Slideshow

A Micrashellhez sokféle heveder illeszkedik, így mindenféle testalkatra illik. Ezen felül különféle divatos kiegészítők is kapcsolhatók a ruhához, mi több, a teljes színskála fényeit beépítették a ruhába, így annak hordozója a különböző színkódokkal könnyen kifejezheti a hangulatát, szükségleteit és vágyait, valamint figyelmeztetéseket is adhat.

A figyelmetekbe ajánljuk