lila autó rajz plüss ikea narancsos háttér

Holnap ér véget a svéd lakberendezési cég Ifjú játéktervezők című rajzversenye, ám addig még minden 12 éves és annál fiatalabb gyermek számára adott a lehetőség, hogy rajza valódi plüssjátékká váljon.


A győztesek által tervezett játékok az IKEA összes áruházában megvásárolhatóak lesznek a SAGOSKATT kollekció részeként, és világszerte ösztönzik majd játékra a gyerekeket.

A rajzokat egy, az IKEA weboldaláról letölthető sablonra kell elkészíteni, majd a rajzhoz fűződő történettel együtt befotózva vagy szkennelve legkésőbb holnapig emailben beküldeni. A pályázatok az IKEA áruházak vevőszolgálatán is leadhatók.

Bármely gyermek rajza valódi plüssfigurává válhat.

IKEA

A beérkező művekre az @IKEA_magyarorszag Instagram oldalán lehet majd szavazni november 23. és november 30. között. Magyarországról 5 terv kerül be a nemzetközi fordulóba, ám minden ifjú tervezőt egy oklevéllel jutalmaz az áruházlánc, amit magunk nyomtathatunk ki a gyermekünknek.

A nyertes rajzok alapján legyártott játékok eladásából befolyt összeget a cég jótékonysági célra ajánlja majd fel olyan szervezeteknek, amelyek a gyermekek fejlődését támogatják.

A figyelmetekbe ajánljuk