daniel craig tőrbe ejtve üveghagyma

Az Üveghagyma fényűző villájában most te is megszállhatsz!

A Tőrbe ejtve folytatásának elbűvölő helyszíne egy valódi üdülőhely a görögországi Peloponnészoszi-régióban.


A fordulatos, rejtélyes gyilkossági cselekménynek és a Benoit Blanc nyomozót alakító Daniel Craig mókás akcentusának köszönhetően nem csoda, hogy az Üveghagyma az ünnepek alatt is óriási sikert aratott a Netflixen.

Ez is érdekelhet:Daniel Craig önkívületi állapotban táncolt Párizs utcáin

Az Üveghagyma vonzerejének nagy részét azonban a helyszín teszi ki. Míg az első Tőrbe ejtve egy igazi Cluedo-szerű házban játszódott Massachusettsben, addig a második film cselekménye egy üveghagyma nevű luxusvillában zajlik, amely egy kitalált görög szigeten, a Pisceshite Island nevű magánbirtokon található. És ami még izgalmasabbá teszi mindezt az az, hogy a film számos valódi forgatási helyszínére bárki ellátogathat.

Az Amanzoe nevű szálloda a Peloponnészoszi-félszigeten található, ahol rendkívüli kilátás nyílik a Jón-tengerre és az olajfaligetek káprázatos soraira. De forgattak még Szaróni-öbölben található Szpécesz-szigeten is, ahol kifejezetten egy olyan jelenetet vettek fel, ahol a szereplők a jacht érkezésére várnak.

Ez is érdekelhet: 5 milliárd dolláros, gigantikus, Hold-alakú hotelt építenek Dubajban

t\u0151rbe ejtve forgat\u00e1s

IMDB

Azonban a film nagy részét nem Görögországban forgatták. A szálloda számos belső részlete, valamint a New Yorkban illetve az USA északkeleti részén feltételezett belső helyszíneket a szerb fővárosban, Belgrádban vették fel.

Az Amanzoe azonban egy meglehetősen exkluzív hely. Néhány apartman az üdülőhelyen akár 2000 dollárba, azaz közel 750 ezer forintba is kerülhet éjszakánként, ami akárhogy is nézzük, méregdrága.

(TimeOut)

A figyelmetekbe ajánljuk