Hotel

3 tipp, ami garantáltan megkönnyíti a szállodai bejelentkezésünket

Sokunkkal előfordult már, hogy a szállodai bejelentkezés valamilyen ok miatt megdöbbentően hosszúra sikeredett. De mégis mit lehet tenni ez ellen? Az alábbi cikkben 3 hasznos tippet sorolunk fel.


Óvatosan a péntekkel!

Edvin Johansson/Unsplash

Amennyiben van rá lehetőségünk, ne pénteken érkezzünk meg a szállodánkba, ugyanis – nem meglepő módon – a hotelekben ez a nap szokott a legforgalmasabb lenni.

A hétfői és keddi napok szintén elég zsúfoltak, így a hosszú sorok elkerülése érdekében érdemes a hét közepére időzíteni az érkezést.

Ha azonban mindenképp a fentebb felsorolt napok valamelyikén tudunk csak becsekkolni, érdemes viszonylag hamar megérkezni a hotelbe.

Ez is érdekelhet: Versenyzongorától a szaunáig – 5 furcsa tárgy, amit tényleg elloptak a hotelekből

Előre tudakoljuk meg a fontos információkat!

Vojtech Bruzek/Unsplash

Már a megérkezés előtt érdemes jeleznünk a szállodának, ha van valamilyen speciális igényünk (akadálymentesített szoba, preferált emelet, stb.)

Mindezek mellett a hotel szabályzatát is hasznos lehet átolvasni, ugyanis ha mondjuk háziállattal utaznánk, és a szálloda nem engedi be a kiskedvencünket, akkor könnyen bajba kerülhetünk.

Az a fránya foglalás

Nik Lanús/Unsplash

Amikor az előbb említett esetleges speciális igényeinket jelezzük, mindenképp kérdezzünk rá a foglalásunkra is.

Ez azt jelenti, hogy győződjünk meg arról, hogy biztosan lebookoltuk-e a szobánkat, illetve arra is érdemes rákérdezni, hogy nem tévesztettük-e el véletlenül a dátumot.

Forrás: ITT


A figyelmetekbe ajánljuk