Párizsi Operaház

Akár a Párizsi Operaházat is lefoglalhatjuk Airbnb-n nemsokára

Ez lesz az első alkalom, hogy a vendégek a legendás Párizsi Operaházban éjszakázhatnak.


Minden ember életében vannak meghatározó emlékek, amelyeket egy életen át őriznek. Az pedig hogy az Airbnb-n lefoglalhassunk egy éjszakát a párizsi Palais Garnier-ben, egyike lehet ezeknek a mérhetetlenül ritka élményeknek. Az operaház Az operaház fantomja sikere tiszteletére, amely áprilisban fejezi be történelmi futását a Broadway-n, megnyitja kapuit a vendégek előtt, akik a maximálisan fényűző díszpáholyban szállhatnak meg, ahol jellemzően tekintélyes emberek foglalnak helyet az előadásokon.

Ez is érdekelhet: Párizs-szindróma – amikor a függöny lehull

A helyiségeket hálószobává alakítják át, amelyek olyan gazdag dekorációban pompáznak, amilyet manapság csak múzeumokban látni. A tartózkodás során a híres operaházat is megtekinthetik, és ellátogathatnak a regényben szereplő valódi földalatti tóhoz is. És ami még ennél is izgalmasabb?

A házigazda Véronique Leroux, Gaston Leroux francia író dédunokája lesz, aki 1910-ben írta meg az ikonikus regényt, amelyből számtalan filmes és színpadi adaptáció készült.

Shutterstock

Dédnagyapám klasszikus története oly sok embert inspirált az évek során. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy tisztelegjünk előtte, és a rajongókat egyszeri alkalommal üdvözöljük szeretett regényének híres helyszínén.

mondta Leroux.

A luxus nem ér véget a díszpáholyban való tartózkodással. Lesz privát balettelőadás az Opera de Paris balett egyik táncosával, a Párizsi Opera Akadémia művészeinek előadása, és egy vacsora a híres Foyer de la Danse-ban.

Valószínűleg azt képzeli, hogy egy ilyen felbecsülhetetlen élménynek komoly ára van. De ez a tartózkodás mindössze 37 euróba kerül. Mi a csapda? Kizárólag egy éjszaka lesz lehetőség lecsapni az ajánlatra. A szobafoglaláshoz 2023. március 1-jén, 12 órától lehet foglalási kérelmet benyújtani.

Az eseményre pedig 2023. július 16-án kerül sor. Javíthatja az esélyeket a foglalás megszerzésére, ha meggyőződünk róla, hogy rendelkezik egy ellenőrzött Airbnb-profillal és megfelelő foglalási múlttal. Valamint legalább 18 évesnek kell lenni.

A figyelmetekbe ajánljuk