Egy tengerpart.

Négy európai tengerpart, amit mindenképp látnod kell!

Ugyan még csak február van, sokan már most tervezgetik a nyári vakációt. Az alábbi cikkben négy olyan lélegzetelállító európai tengerpartot mutatunk be, amit mindenképp látnod kell!


Santa Giulia, Korzika, Franciaország


A korzikai fehér homokos tengerpart rendkívül népszerű a nyaralók között. Emiatt azonban érdemes időben érkezni, hiszen a lelkes strandolók már a kora reggeli órákban tábort vernek – derül ki az IN cikkéből.

Kvalvika, Lofoten-szigetek, Norvégia


A hidegebb időjárás szerelmesei imádni fogják a szóban forgó norvég tengerpartot, hiszen nemcsak a táj, hanem az odavezető nyírfaerdős, vadvirágos útvonal is szemet gyönyörködtető. A strand éjszakai látványa egészen pazar, pont emiatt a túrázók rendszeresen tábort vernek itt.

Macarelleta, Menorca, Spanyolország

Sokak szerint itt található a világ legkékebb víztükre, pont emiatt igazi turistaszenzációnak számít. Mivel a tehetősebb réteg is felismerte a strand szépségét, számos jachtot és hajót csodálhatunk meg itt.

Seitan Limania, Kréta, Görögország

A tengerpart egy igazi eldugott, apró, mégis szemkápráztató kék gyöngyszem. Az odajutás nem egyszerű, hiszen földutakon és hajtűkanyarokon kell átverekednie magát a látogatóknak, de a kilátás minden nehézségért kárpótol.

A figyelmetekbe ajánljuk