Bejelentették a világ leghosszabb hajóútját:150 nap alatt 25 országot látogat meg

Bejelentették a világ leghosszabb hajóútját:150 nap alatt 25 országot látogat meg

Igazi filmbeillő kaland, amit a Regent Seven Seas Cruises kínál. A világ körüli hajóút öt kontinens 25 országát érinti majd, és 2025. január 7-én indul Miamiból, és június 6-án ér véget San Franciscóban.


A vendégek a Seven Seas Mariner, egy 684 fős luxushajó fedélzetén laknak majd, ahol minden kabinhoz erkély, gardróbszoba és fürdőszoba tartozik.

A hajó 36 295 tengeri mérföldet tesz meg a Karib-tengeren és Dél-Amerika keleti partja mentén az Antarktisz felé vezető úton. Ezt követően visszahajózik Dél-Amerika nyugati partvidékén, majd a Csendes-óceán felé veszi az irányt, hogy meglátogassa a Húsvét-szigetet és Francia Polinéziát. Ezután Új-Zéland és Ausztrália következik, majd északra utazik Délkelet-Ázsián és Kelet-Ázsián keresztül. Végül a hajó átkel a Csendes-óceánon Alaszka felé, majd végighajózik a Csendes-óceán északnyugati részén.

A 395 kikötő mindegyikében ingyenes kirándulások várják a vendégeket. Az ár ezen kívül még tartalmazza az étkezést, az alkoholt és a mosást is.

Tudjuk, hogy vendégeink hosszabb utazásokra vágynak egzotikus célállomásokon, ezért hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk 30 éves történetünk leghosszabb világ körüli hajóútját. 50 éjszaka alatt az utazók nem csak a legmagasabb színvonalú szolgáltatást tapasztalhatják meg, hanem elhajózhatnak rengeteg gyönyörű helyre, mindezt egyetlen utazás során

– mondta Jason Montague, a Regent Seven Seas Cruises elnök-vezérigazgatója.

Ha pedig 150 nap nem lenne elég, a vendégek 18 éjszakával meghosszabbíthatják a hajóútjukat, így San Franciscóból a Panama-csatornán át Miamiba utazhatnak.

(Travelandleisure)

A figyelmetekbe ajánljuk