vonatút

Ingyenes európai körutat hirdetett a világ legnépszerűbb szállásadója

19 napig lehet Európában utazni, miközben a kontinens legszebb szállásaiban aludhatunk éjszaka.

Mivel a légi közlekedésben – enyhén szólva – számos probléma van a nagy kereslet és a kevés személyzet miatt – ami rengeteg késéshez és törölt járathoz vezetett – , a vonatközlekedés újra a fénykorát éli.

Amibe most már az Airbnb is beszállt.

Júliusban a szállásadó óriás bejelentette, hogy partnerségre lépett az Interraillel, Európa legolcsóbb vasúti bérletével, hogy megünnepelje annak 50. évfordulóját. Ráadásul hat személy számára sorsolják ki a különleges vonatutat.

Az Airbnb közleménye szerint az utazás során a csoport „egy epikus lassú utazásra indul, amely figyelemre méltó történelmi otthonokat köt össze szerte a kontinensen".

A vonatút 19 napig fog tartani, és egy személyre szabott Interrail utazásról lesz szó: az utasok klasszikus történelmi otthonokban éjszakáznak majd, többek között egy angol kúriában, egy francia, egy német és egy katalán kastélyban, illetve egy olasz villában.

A jelentkezés július 20-ig tart, amit itt lehet megtenni. Sajnos viszont úgy tűnik, hogy Magyarországi lakhellyel nem fogadja el a regisztrációt a vállalat

Egyébként, ha véletlen nem lenne szerencsénk, még mindig megszállhatunk az utazás részét képező házak bármelyikében, mivel mindegyik foglalható az Airbnb új, történelmi otthonok kategóriájában, amely több mint 20 ezer műemléképületet sorol fel Európa-szerte.


A figyelmetekbe ajánljuk