BTS

BTS

Dél-Koreában nem szabad majd tapsolni a BTS koncertjein

Se kiabálni, se ugrálni. Minderre járványügyi előírások miatt kényszerülnek a koncertlátogatók.


A BTS rajongói nagyon hevesek, de meg kell találniuk a módját, hogy visszafogják magukat, amikor a fiúcsapat ezen a hétvégén visszatér hazájukba, Szöulba. A kormány COVID-19 protokollja miatt a rajongók nem tapsolhatnak, nem kiabálhatnak és nem állhatnak fel az együttes közelgő koncertjein a Jamsil Olimpiai Stadionban.

A hangos éljenzés, kiabálás, skandálás és felállás a BTS Permission To Dance On Stage - Seoul alatt szigorúan tilos a kormányzati irányelvek szerint.

- áll a BTS menedzsmentcégének, a Big Hit Musicnak a közleményében. A március 10-én, 12-én és 13-án megrendezésre kerülő koncertek látogatói ehelyett tapsolót kapnak, hogy a tömeg zaját utánozzák.

Az ülőhelyeket is korlátozzák, a stadion 70 ezres befogadóképességéről esténként mindössze 15 ezer nézőre. Az esemény a társadalmi távolságtartás szintjétől függően módosulhat vagy elmaradhat, mondta Big Hit. Azok számára, akik nem elég szerencsések ahhoz, hogy jegyet vegyenek a koncertekre, a március 10-i és 13-i koncerteket élőben közvetítik az interneten, míg a március 12-i show-t világszerte élőben közvetítik a mozikban.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk