Négycsillagos kényeztetés felnőttbarát környezetben (x)

Négycsillagos kényeztetés felnőttbarát környezetben (x)

Hévíz különlegessége a Bonvital Wellness & Gastro Hotel****superior, ahol a wellness, gyógyászat és gasztronómia szerelmesei mind megtalálják számításukat, és ahol a négylábúakról sem feledkeznek meg!


Hévíz legújabb és egyetlen felnőttbarát szállodája, a négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro****superior Hotel a Tófürdő közvetlen közelében várja a vendégeket. A gasztronómia, a wellness és a gyógyászat területére fókuszáló szolgáltatásaival pedig ideális választás a kikapcsolódni vágyó pároknak, de még a négylábúaknak is.

Hévízi-tó

A hévízi Tófürdő egész évben várja a gyógyulni, pihenni vágyókat. A szálloda a világhírű termáltó közvetlen közelében található, közvetlen átjárással a Szent András Kórház fedett fürdőjébe, ahol téli időszakban és rossz idő esetén is tudnak fürdeni a vendégek.

A vendégek a szálloda recepcióján kedvezményesen megvásárolhatják fürdőjegyeiket a Tófürdőbe.

Négycsillagos kényelem

A szálloda összesen kilencven szobával várja a vendégeket, vagyis inkább a kisebb méretű, intim hangulatú hévízi hotelek közé tartozik. Ezért is lehet ideális választás elsősorban a párok számára, ugyanakkor modern bisztrójából leválasztható, jól felszerelt különtermével tökéletes helyszín kisebb rendezvények és meetingek lebonyolítására is.

A négycsillagos, prémium kategóriás Bonvital főleg a wellness-szolgáltatások terén nyújt kiemelkedőt, de ezek mellett prevenciós és rekreációs funkciókkal is bír.

Testi-lelki feltöltődés

A szálloda wellness részlege kiváló lehetőséget biztosít a testi és lelki feltöltődéshez.

A vendégek élvezhetik a medencék és szaunák jótékony hatását, s kipróbálhatják a különleges wellness-szolgáltatásokat, melyek között megtalálható egy élménymedence élményelemekkel, jacuzzi, szaunavilág, élményzuhany hang- és fényeffektekkel, pihenőtér, frissítő italpult.

Gyógyászat

A szálloda gyógykezelései szakorvosi vizsgálat után vehetők igénybe, orvosunk előírása szerint.

A Hévízi-tó vizét évtizedek óta sikeresen használják a gyógyászati létesítmények reumatikus panaszok, mozgásszervi megbetegedések, izom- és idegrendszeri panaszok és nőgyógyászati problémák kezelésére.

A tó alját borító iszapot pakolásként hasznosítják a gyógyászatban, köszönhetően a benne található növényi rostoknak, illetve kalcium, magnézium, szulfát és gyenge radon tartalomnak.

Gasztronómia

A szálloda különlegesen kialakított „Brix Bistro” névre keresztelt a’la carte éttermét is megéri kipróbálni, már csak azért is, mert egyedi gasztronómiai kínálattal, széles borválasztékkal, koktél és desszertkülönlegességekkel, továbbá heti több alkalommal élőzenével várja vendégeit.

A Bonvitalban a négylábú családtagok is remekül érezhetik magukat, hiszen a hotel erre az igényre is maximálisan felkészült.

A Bonvital tehát a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus kombinációjával egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szálláshely-kínálatában. A hotel három pillére, úgy, mint a különleges kulináris élmények, a prémium minőségű szolgáltatások és a vendégközpontú gondolkodás garancia rá, hogy az ide látogatóknak valóságos varázslatban lesz része.

A figyelmetekbe ajánljuk