Úgy tűnik, Kylie Minogue végre rendesen visszatér

Úgy tűnik, Kylie Minogue végre rendesen visszatér

Az ausztrál énekes legújabb dala, a Magic szeptember 24-én jelent meg.


Kylie Minogue neve mindenki számára ismerős, az azonban, hogy mi is történt vele a 2005-ben diagnosztizált mellrákja óta, csak a szűk rajongói köre számára nem rejtély. Pedig Kylie már a felépülés alatt megkezdte a felkészülést félbehagyott turnéja befejezésére, alig két évvel később pedig új albummal jelentkezett. Azóta pedig még sokkal. Mára azonban feledésbe merült, hogy majdnem húsz évvel ezelőtt minden autóból a Can't Get You Out Of My Head üvöltött.

Az élet rendje, hogy a pop zene ifjú titánjai folyamatosan alakítják a piacot, így ezzel párhuzamosan a mainstream kultúrát. Ehhez lehet alkalmazkodni, de nagyon könnyű elvérezni – a megfelelési kényszer könnyen teheti izzadtságszagúvá a próbálkozásokat.

A Grammy-díjas énekesnő 30 éves zenei karrierje sok kísérletezésre adott lehetőséget, de sosem tért le az elektro-pop biztonságot jelentő kitaposott ösvényéről.

A novemberben megjelenő DISCO című album első kislemeze nem hozta meg a várt sikereket. Úgy tűnik, az 52 éves ausztrál énekesnőnek egyre nehezebb felkerülni a nemzetközi slágerlistákra Cardi B és Drake mellé.

Legújabb dala azonban hosszú idők óta a legígéretesebb – köszönhető a nosztalgikus diszkó hangulatnak és az első hallásra is fülbemászó dallamoknak. A Magic című dalhoz készült videóban Minogue végre elfoglalja helyét a trónon a diszkó királynőjeként, és láthatólag nagyon élvezi pozícióját.

Szexi, flegma, menő, de ugyanakkor még mindig bájos és szerethető. Zseniális lehetőség arra, hogy végre visszakapja azt a figyelmet,ami jár neki, ezáltal újra szerepet kapva a popiparban.

A figyelmetekbe ajánljuk