Az ausztrál énekes legújabb dala, a Magic szeptember 24-én jelent meg.


Kylie Minogue neve mindenki számára ismerős, az azonban, hogy mi is történt vele a 2005-ben diagnosztizált mellrákja óta, csak a szűk rajongói köre számára nem rejtély. Pedig Kylie már a felépülés alatt megkezdte a felkészülést félbehagyott turnéja befejezésére, alig két évvel később pedig új albummal jelentkezett. Azóta pedig még sokkal. Mára azonban feledésbe merült, hogy majdnem húsz évvel ezelőtt minden autóból a Can't Get You Out Of My Head üvöltött.

Az élet rendje, hogy a pop zene ifjú titánjai folyamatosan alakítják a piacot, így ezzel párhuzamosan a mainstream kultúrát. Ehhez lehet alkalmazkodni, de nagyon könnyű elvérezni – a megfelelési kényszer könnyen teheti izzadtságszagúvá a próbálkozásokat.

A Grammy-díjas énekesnő 30 éves zenei karrierje sok kísérletezésre adott lehetőséget, de sosem tért le az elektro-pop biztonságot jelentő kitaposott ösvényéről.

A novemberben megjelenő DISCO című album első kislemeze nem hozta meg a várt sikereket. Úgy tűnik, az 52 éves ausztrál énekesnőnek egyre nehezebb felkerülni a nemzetközi slágerlistákra Cardi B és Drake mellé.

Legújabb dala azonban hosszú idők óta a legígéretesebb – köszönhető a nosztalgikus diszkó hangulatnak és az első hallásra is fülbemászó dallamoknak. A Magic című dalhoz készült videóban Minogue végre elfoglalja helyét a trónon a diszkó királynőjeként, és láthatólag nagyon élvezi pozícióját.

Szexi, flegma, menő, de ugyanakkor még mindig bájos és szerethető. Zseniális lehetőség arra, hogy végre visszakapja azt a figyelmet,ami jár neki, ezáltal újra szerepet kapva a popiparban.

Friss

Ismét elhalasztották a legújabb James Bond-film premierjét

A koronavírus-járvány miatt harmadszor is elhalasztották az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni premierjét: feltehetőleg október 8-án kerül a világ mozijaiba a film.

A Daniel Craig főszereplésével forgatott 25. James Bond-filmet az eredeti tervek szerint 2020 áprilisában mutatták volna be. Az alkotásban Lea Seydoux és Rami Malek is játszik.

A hét elején vezető filmesek, köztük Danny Boyle és Steve McQueen a brit kormánytól anyagi támogatást kért a mozihálózatok számára, mivel „az Egyesült Királyság filmszínházai a szakadék szélére kerültek".
A Cineworld októberben, a Nincs időm meghalni második elhalasztásakor azt közölte, hogy a nagy költségvetésű filmek bemutatásának elhalasztása azt jelzi, hogy a filmipar „életképtelen".

A Bond-film bemutatójának csúszása nyomán számos más alkotás premierjének időpontját is későbbre helyezték: a Sony elhalasztotta a Szellemirtók: Az örökség, a Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő, a Morbius, az Uncharted és a Cinderella bemutatását, a Sony pedig szintén áprilisról novemberre tette át a Tom Hanks főszereplésével készült BIOS premierjét.

A legutóbbi James Bond-film, a 2015-ös 007 Spectre: A Fantom visszatér csaknem 900 millió dolláros (264 milliárd forint) bevételt hozott világszerte. A bevétel jelentős része a brit és európai piacról származik, az MGM-et így aggasztja, hogy a világjárvány miatti korlátozások súlyosan csökkentik a Nincs időm meghalni bevételeit.


Forrás: MTI

A figyelmetekbe ajánljuk