Egy UFO az égen.

A NASA ufóvadász szakértői csapatot állított össze

A NASA bejelentette, hogy az azonosítatlan légi jelenségekről (UAP) – az amerikai kormány által az UFO-kra használt elnevezés – szóló jelentések kivizsgálására egy 16 szakértőből álló ufóvadász csoportot állított össze.


A szakértők között van Scott Kelly nyugalmazott űrhajós, aki négy különböző küldetés során 520 napot töltött a Föld körüli pályán, valamint egy tudományos újságíró, egy biológiai oceanográfus, egy űrtechnológiai vállalat vezérigazgatója és a Szövetségi Légügyi Hivatal egyik vezetője.

A bejelentéssel a NASA egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy beváltsa ígéretét, miszerint tanulmányozni fogja a megmagyarázhatatlan UFO-észleléseket, beleértve az amerikai haditengerészet pilótáinak rejtélyes beszámolóit is.

Az újonnan összeállt csapat előtt óriási feladat áll, tekintve a rendelkezésre álló adatok hatalmas mennyiségét.

A csapat azonosítani fogja, hogy a civil kormányzati szervek által gyűjtött adatok, a kereskedelmi adatok és az egyéb forrásokból származó információk, miként használhatók fel arra, hogy fényt derítsünk az UAP-kra. Ezután a csoport javaslatot tesz egy ütemtervre az ügynökség által a jövőben elvégzendő potenciális UAP-adatelemzésre

– áll a közleményben.

Ez egy komoly lépés arra vonatkozóan, hogy a NASA kiderítse, mi áll a rejtélyes UFO-találkozások mögött.

Forrás: Futurism


A figyelmetekbe ajánljuk