Előrukkolt a Zara egy új kollekcióval a kisállatoknak – apró bökkenővel
Instagram/Zara

Előrukkolt a Zara egy új kollekcióval a kisállatoknak – apró bökkenővel

Gazdik és kedvenceik közös szerelésben vészelhetik át a karanténidőszakot, hála a Zarának.

Az ember azt hinné, hogy a Zara már szinte minden létező darabot bemutatott az elmúlt évek kollekcióiból, pedig most dobtak a piacra olyan dzsekiket, pulóvereket, nyakpántokat és párnákat, amikkel eddig biztosan nem találkozhattunk a ruhaboltban.

A dologban annyi csavar van, hogy történetében először, a Zara kisállatoknak szánt divatkollekcióval kedveskedett a gazdiknak és az állatoknak egyaránt. Az elsősorban emberek számára készített ruhadarabok mellet, most már az állattartók összeöltözhetnek kedvenceikkel is.

Instagram/Zara

Bár a kínálatot elnézve a ruhamárka nem nagyon foglalkozott a kutyákon kívül más háziállattal: az új kollekció összes darabja kutyákra lett tervezve. Ha a háztartásban egy macska is jelen van, akkor biztosan nem nézi majd jó szemmel, hogy amíg ő anyaszült meztelenül kényszerül mászkálni, addig kutyatársa a legmenőbb ruhákban szaladgál és gyönyörű Zarás párnákon heverészik.

Instagram/Zara

A márka a karanténidőszak miatt léphette meg a nyitást az állatok felé, mivel a legtöbb gazdi extra időt tölthet otthon kedvencével. Valószínűleg ezért is került a kutyakollekció mellé hozzá passzoló emberi ruhadarab is. Emellett játékokat, fekhelyeket, nyakörveket és más kiegészítőket is bemutatott a cég.

Azért hiába az aranyosan pózoló kutyák a kampányban, nem lennénk meglepve, ha sok macska magáévá tenné az új darabokat a későbbiekben.

Instagram/Zara

(Marie Claire)


A figyelmetekbe ajánljuk