silver ipad on white table

Az Apple egy összecsukható iPad-MacBook hibridjén dolgozik

A készülék képernyője nagyjából 50 centiméteres lesz a tervek szerint.


Az Apple egy összecsukható iPad-MacBook hibriddel készül előállni a megbízható értesülések szerint. A pletykált hibrid készülékről Ross Young, a Display Supply Chain Consultants elemzője beszélt a Bloombergnek, aki szerint nagyjából 50 centiméteres képernyővel fog rendelkezni.

Voltak már találgatások arról, hogy az Apple hogyan tudná kivitelezni ezt a technológiát. A vállalat választhatna egy fizikai billentyűzethez csatlakoztatott, összehajtható 50 centis képernyőt, vagy csak a kijelző egyik oldala szolgálhatna virtuális billentyűzetként.

Értesülések szerint az Apple a második megközelítést alkalmazná. Ez a fizikai billentyűzetet és a trackpadet egy teljesen érintőképernyős alapra cserélné. A készüléket már az elmúlt néhány évben is fejlesztették, de vajon napvilágot lát-e? Young szerint a vállalat 2026 körülre tervezi a megjelenést

Ez egybeesne az Apple autójával és a régóta várt AR-szemüveggel. A pletykált hibrid mellett az Apple várhatóan még idén új termékeket dob piacra. Ezek között valószínűleg szerepel egy iPhone SE 3 és egy iPhone 14, valamint frissített iPadek és MacBookok.

(Forrás: Bloomberg)


A figyelmetekbe ajánljuk