A július 12. és 18. tartandó VeszprémFesten, a Grammy- és Golde Globe-díjas énekes mellett a fellépők névsorát erősíti még Jamie Cullum.


Utóbbi – aki az Egyesült Királyság egyik legismertebb jazzművésze – július 14-én ad koncertet a História Kertben, Jones pedig július 18-án lép a Veszprém Aréna színpadára – tudjuk meg szervezők által az MTI-hez eljuttatott közleményből.

Cullum 2016-ban már járt egyszer Veszprémben, akkor a Veszprém Arénában lépett közönség elé. A 2006-ban lovaggá ütött 80 éves Jones sem most fog először hazánkban koncertezni: 2001. szeptember 23-án telt házas koncertet adott a budapesti Kisstadionban. Nyolc évvel később, 2009. november 11-én újra Budapesten adott telt házas koncertet 12 ezer néző előtt a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a 24 hours című albumát népszerűsítette, majd 2014. augusztus 23-án Győrben adott koncertet, amely a város nyári programsorozatát zárta, és a nézők számára ingyenes volt.

Friss

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk