mission: impossible tom cruise

A következő két Mission: Impossible lehet az utolsó Tom Cruise-nak

A két folytatást egyszerre forgatják, részben ez az oka megbízható források szerint.


A Mission: Impossible 7 és 8-at egyszerre forgatják, ami költségkímélő megoldásnak tűnhet elsőre, ennek ellenére folyamatosan egyre több pénzbe kerül és egyre több időt igényel, nemrég például eltolták mindkét filmet egy-egy évvel. Kevésbé valószínű, hogy az előző két filmet is gond nélkül levezénylő, bevált Christopher McQuarrie számára lenne túl nagy falat a dolog, és ennek köszönhető mindez.

Most megbízható forrásokból megtudtunk egy csomó olyan információt, ami megmagyarázza mindezt. Először is a két filmet azért forgatják egyszerre, mivel a sztori igencsak összefügg. Olyannyira, hogy a Mission: Impossible 7 egy hatalmas cliffhangerrel ér majd véget, nyitva hagyva egy óriási kérdést, a folytatás pedig egyenesen onnan folytatódik majd. Leginkább kontinuitás okokból forgatják egyszerre, hogy a két film tökéletesen és problémamentesen illeszkedjen egymáshoz.

Na de miért függ össze ennyire a két film sztorija? A tervek szerint Tom Cruise-nak a következő két folytatás lesz az utolsó Mission: Impossible filmje, utána pedig elköszönünki karakterétől, Ethan Hunttól. Ebből az okból pedig mind a színész, mind az alkotók egy grandiózus és méltóságteljes lezárást szeretnének a karakternek, ehhez kell pedig két film is úgy tűnik.

Azt egyébként nem tudni, hogy ez önmagában a franchise végét is jelentené, vagy a széria folytatódna Cruise nélkül. Ugyanakkor ezeknek a filmeknek a bája, hogy Tom Cruise sokat fut és életveszélyes mutatványokat hajt végre, eléggé összenőtt a franchise a karakterrel, magával. Kétséges, hogy tudna-e működni tovább ugyanakkora sikerrel a központi eleme nélkül.

(Forrás: Gizmodo)


A figyelmetekbe ajánljuk