A színes sisakot legemlékezetesebb szerepében viselte Tom Cruise, ami a Top Gun 2 elhalasztott bemutatója előtt nagy érdeklődésre tarthat számot.


A híres filmek és tévésorozatok 850 emléktárgyát felvonultató Prop Store aukción elárverezik többek között Rocky Balboa boxkesztyűjét, Obi-Wan Kenobi lézerkardját, valamint Rick Dalton Cadillac-jét is. Mégis az 50 és 70 ezer dollár közé taksált Maverick-sisak lehet az árverés legnagyobb durranása a Top Gun 2 közelgő premierje miatt, és az sem lenne nagy meglepetés, ha ennél többért kelne el az augusztus 27-28-án tartott online vásáron.

A vakmerőség szimbóluma

Prop Store

Aki látta a Tony Scott rendezte legendás 1986-os filmet, az tudja, hogy a napellenzőként és oxigénmaszkként működő sisak a főszereplő vakmerő személyiségére lett szabva, ahogy piros-ezüst színekkel egy visító sast ábrázol. A sisak három példányban készült, az árverésre kínált darabban a jelmeztervező Jim Tyson írásával a „Maverick #1" felirat szerepel.

Lesz még folytatás

Az emlékezetes dizájn modern változatban a következő Top Gunban is visszatér egy HGU-55 sisakon. Az év egyik legjobban várt filmjének premierjét nyárról decemberre halasztották a járványhelyzet miatt. Annyit már biztosan lehet tudni a folytatásról, hogy az immár 57 éves Tom Cruise ismét nem fukarkodik a hajmeresztő kunsztokkal.

Friss

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Tippek, hogy megküzdj a rád nehezedő nyomással

Nyomás alatt nehezebben teljesítünk, de néhány technika segíthet abban, hogy feloldódjunk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk