the forever purge

The Forever Purge

Megérkezett a The Purge 5 előzetese

A megtisztulás éjszakája soha érhet véget!


Az első The Purge-ben megismertük a film alapkoncepcióját, miszerint van egy nap az Egyesült Államokban, amikor 24 órára legálissá válik minden bűncselekmény, így tartva kordában a bűnözést. Míg az első filmben egy gazdag családot követtünk, ahogy próbálja túlélni az éjszakát, addig a folytatásokban már általában egy innen-onnan verbuválódó csapatot.

A harmadikban egy politikust kellett megvédenie hőseinknek, aki meg akarta szüntetni a megtisztulás éjszakáját, amiért nyilván a megtisztulás éjszakáján megpróbálják megölni őt azok, akik szeretnek embereket ölni ezen a jeles hagyományon. A negyedik rész már előzmény volt az egész kialakulásáról. Emellett egy sorozatot is megélt a széria. De kérdés volt, innen hova tovább?

Egyelőre még nem az űrbe, de a The Forever Purge előzetese alapján az ötödik részre az emberek megelégelik, hogy évente csak egy napig bűnözhetnek, úgyhogy fellázadnak és elszabadul a pokol. Mindeközben két családot követünk, akik próbálnak túlélni a megtisztulás éjszakája után, miközben darabjaira hullik körülöttük a civilizáció maradéka is. Jól hangzik!


A figyelmetekbe ajánljuk