Last of Us

Last of Us

Az HBO Last of Us sorozata lehet a legdrágább széria

A népszerű játékfranchise adaptációjára nem spórol semmin a csatorna.


Filmekkel ellentétben sorozatoknál sokkal nehezebb megmondani, hogy melyik is mondjuk a legtöbb pénzből készült sorozat. Legtöbbször epizódonkénti átlagra szokták bontani, ez alapján pedig sokáig a Trónok harca volt az éllovas, ami 10 millióval indult epizódonként, az utolsó évadokban pedig már 15 millióba kerültek a részek.

Ezután jött a Marvel a saját sorozataival a Disney+-on, amire például a WandaVision-esetében epizódonként 25 milliót költött. Ezeknél persze sokat nyom a latba, hogy mozisztárok szerepelnek benne és a látványvilága nem szabad sokkal rosszabb legyen a mozifilmekével, amikhez direkt kapcsolat fűzi.

Most viszont az HBO új rekordot dönthet ilyen téren, számol be a Consequence róla. Bár pontos, hivatalos összeg nincs róla, a helyi szakszervezet egy képviselője szerint az epizódonként elköltött pénz jócskán meghaladja a 8 számjegyű összeget. Ezzel pedig bizony a Last of Us lehet a legdrágább sorozat valaha. Pláne, ha folytatódik a berendelt 10 epizód után. A zombiapokalipszis nem olcsó, úgy tűnik.


A figyelmetekbe ajánljuk