jeges frissítő tea vitaminvíz
Fotó: Unsplash

Természetes frissítők a benzinkutakon

Négy új, természetes alapú frissítő italt vezet be az OMV, hogy ezzel még szélesebb választékot biztosítson a töltőállomások üzleteiben.


A hozzáadott cukor, édesítőszer, mesterséges aromák, tartósítószerek és színezékek nélkül készült sajátmárkás, frissen főzött teák és vitaminvizek utazás közben is egészségtudatos választást biztosítanak.

Vitaminvizek és teák

matcha tea \u00e9s \u00e1fony\u00e1s v\u00edz

Matcha tea és áfonyás víz

2020 májusától az OMV bővíti VIVA termékportfólióját: négy új, természetes alapú frissítő italt vezet be, hogy ezzel még szélesebb választékot biztosítson a töltőállomások üzleteiben.

A cég közlemény szerint az új VIVA kínálatba a matcha és a csipkebogyó teák mellett egy kékáfonya-acai bogyó és egy lime-pomelo ízű vitaminvíz is érkezik. A termékek szigorúan hozzáadott cukrok, édesítőszerek, mesterséges aromák, tartósítószerek és színezékek nélkül készülnek, ráadásul vegánok is fogyaszthatják.

"A természetes italok bevezetésével tovább bővítjük a VIVA eddig is széles választékát, így filozófiánkhoz hűen, akár útközben is fogyasztható, prémium minőségű termékeket kínálunk vásárlóinknak. A vizek és a teák nagy mennyiségben tartalmaznak különböző vitaminokat, illetve gyógynövényeket, melyek hozzájárulnak az immunrendszer egészséges működéséhez. Ezek az italok hozzáadott cukrot és édesítőszert sem tartalmaznak, az édes íz kizárólag a gyümölcsökből származik. Egy üveg vitaminvízzel nagyjából egy almával megegyező kalóriamennyiséget viszünk be a szervezetünkbe, ami akár öt perces sétával elégethető"

– mondta Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere.

Lendület és energia a palackokban

A kíméletes főzési eljárásnak köszönhetően a teák teljes tápanyag-tartalma megmarad. A különös gonddal kiválogatott alapanyagok pedig biztosítják az italok magas vitamintartalmát. Mindegyik vitaminvíz alapja kiváló minőségű forrásvíz, amelyet a gyümölcsök természetes aromái ízesítenek - így ezek frissítők kifejezetten gazdagok a tápanyagokban és biztosítják az emberi szervezet számára szükséges napi C- és B-vitamin bevitelt. A kékáfonyás-acais verzió Q10 koenzimet is tartalmaz, míg a lime-pomelo ízű frissítőt zöld kávébabok egészítik ki.

A termékek nevei utalnak a vitaminos italok jótékony hatásaira: a fogyasztók feltankolhatnak energiával a kékáfonyás-acais RELOAD termékekkel, míg a lime-os-pomelos DRIVE italok lendületet adnak a vezetőknek.

A matcha és a csipkebogyó teás variációkat egy olyan speciális forrázási eljárással készítik el, amely segít kinyerni a teából az értékes, magas minőségű hatóanyagokat. Csak valódi gyógynövényeket használnak a hagyományos főzési eljárás során, nem használnak teakivonatokat. A matcha tea nyugtató alapanyagával segíti a koncentrációt – erre reflektál a nevében megtalálható FOCUS is. A REFRESH teának - köszönhetően természetes összetevőinek (csipkebogyó tea, szilva és hibiszkusz gyümölcslevek) - revitalizáló hatása van.

A termékek csomagolása 100%-ban újrahasznosítható. A saját márkás teák és vitaminvizek 163 OMV töltőállomáson érhetők el.


A figyelmetekbe ajánljuk