Szépségipar rajongói, figyelem! Öt különleges termék csak nektek!

Szépségipar rajongói, figyelem! Öt különleges termék csak nektek!

A szépség különböző formákban mutatkozhat meg az életünkben, és persze azt sem szabad elfelejtenünk, mennyire képlékeny és szubjektív is ez a fogalom. Válogatásunkban olyan tárgyakat gyűjtöttünk össze, amelyek részben már önmagukban is szépek, részben pedig a segítségükkel mi tehetjük szebbé saját magunkat.Legyező vagy falitükör? Mindkettő!

A tükröknek nagy szerepük van a szépség kapcsán, hiszen jó eséllyel valósághűen tükrözik vissza számunkra a vonásainkat, amelyeket nélkülük nem láthatnánk. Emellett egy egyedi tükör a lakásunk éke is lehet. Itt van például a Setsu & Shinobu Ito tervezte falitükör, amely a klasszikus japán legyező ikonikus formáját ölti magára.

A termék polírozott sárgarézből készült, melynek közepén – a legyező résznél – található a tükrös része. A falitükör hossza 131, míg szélessége 91 centiméter.

Ár: 509 000 Ft

ghidini1961.com

Terre D'Hermes férfi testspray

közösségi oldalakon és webshopokban a termékajánlók között rendszeresen találkozhatunk parfümökkel, testpermetekkel és -spray-kel. Utóbbiból dobta piacra az Hermés luxuskonszern kifejezetten férfiaknak készült Terre D'Hermes nevet viselő termékét, mely „bemutatja az ember és föld között kialakult kapcsolatot, azt az alázatos párbeszédet, melyet a természet elemeivel alakítottunk ki."

A Terre D'Hermes alkoholmentes testspray ötvözi az energikus citrusféléket és a fűszeres jegyeket. Egyszerre hidratálja és illatosítja a bőrt.

Ár: 27 700 Ft

hermes.com

Az elegáns és stílusos kád

Bár fürdőszobai termékekbe sűrűn belefuthatunk, a közösségi oldalakon zuhanykabinokkal, csapokkal, esetleg kádakkal ritkábban találkozhatunk. Pedig vannak olyan termékek, amelyeket érdemes lenne bemutatni. Itt van példának egyből a Astonian Brunel fürdőkádja, mely egyszerre viseli magán az elegáns és stílusos jelzőket.

A termék űrtartalma 215 liter, hosszúsága 170, szélessége 70, mélysége pedig 67,5 centiméter. A fürdőkád szerkezete AA osztályú zománcból készült, felülete pedig garantáltan az egyik legsimább, amit valaha éreztünk.

Ár: 1,5 millió Ft

Pat McGrath MatteTrance rúzs

A kádakkal ugyan valóban ritkán, a különböző sminktermékekkel viszont annál sűrűbben találkozhatunk a különböző közösségi oldalakon, ez pedig kifejezetten igaz a rúzsokra. A Pat McGrath MatteTrance már a nevében is hordozza saját különlegességét, vagyis a jelenleg óriási népszerűségnek örvendő matthatást. Ez a rúzs számtalan színben és árnyalatban érhető el, sőt, jelenleg 8 limitált kiadású termékből is választhatunk.

Ár: 13 800 Ft

patmcgrath.com

A kagylóhéjas fürdőszobaszett

Szappan-, fogkefe- és papírtörlőtartó – olyan termékek, melyekből általában a legegyszerűbb verziókat vesszük le a boltok polcairól. Pedig akár választhatnánk valami igazán szépet, elegánsat is. Itt van példának rögtön a Pigeon and Poodle fürdőszobai szettje, melynek csillogó szürke és pasztell tónusai a kagylóhéj alapnak köszönhetőek. A termékcsalád darabjai külön-külön vásárolhatóak meg, és akár már egyetlen darab is tökéletes kiegészítője lehet fürdőszobánknak.

amara.com

A figyelmetekbe ajánljuk