seong gi-hun mosolyog a Squid Game című filmben.
Netflix

Tetszett a Squid Game? Ha igen, van egy jó hírünk!

A Netflix nemrégiben bejelentette, hogy a Squid Game rendezője, Hwang Dong-hyuk három régebbi filmjét is műsorra tűzik.


Hwang Dong-hyuk nem csak a Squid Game című Netflix-sorozat rendezőjeként ismert. Korábban több, a kritikusok által elismert dél-koreai filmet rendezett, amelyek közül most hármat felvesz a kínálatba a Netflix is – írja a The Verge.

A valós eseményeken alapuló Silenced című film egy tanár körül forog, aki épp most kezdett el dolgozni egy hallássérülteknek fenntartott iskolában. Amikor észreveszi, hogy a tantestület tagjai bántalmazzák a diákokat, azon dolgozik, hogy fényt derítsen az igazságra, ám rájön, hogy a közösség el akarja tussolni a történteket.

A Miss Granny egy könnyedebb alkotásnak mondható, legalábbis a Squid Game-hez képest biztosan az. A sztori egy 74 éves nőről szól, aki szokatlan módon menekül meg a jövőjét jelentő bezártságtól. Miután betéved egy furcsa fotóstúdióba, ahol lefényképezik, 20 éves nőként sétál ki onnan.

A The Fortress a legújabb a három film közül, a mozi 2017-ben jelent meg. Egészen a 17. századi Koreába repíti vissza a nézőket, a Csoszon elleni Csing invázió idejére, amikor Injo király és udvara kénytelen egy Namhansanseong nevű erődbe visszavonulni.

A figyelmetekbe ajánljuk