spotify

Partneri kapcsolatba léptek egy koncertstreamingelő szolgáltatással, hamarosan elvileg Magyarországon is megjelenik a funkció.


A nug.netet még 1997-ben indult és az online fellelhető koncertfelvételeket gyűjtötte. Ez aztán az évek során átalakult, ma már a platform zenészek kedvenc felülete, hogy megosszák a koncertfelvételeiket rajta keresztül. Sőt a járvány miatt az otthonmaradásra kényszerült zenészek még online koncertekkel is szolgáltak az oldalon, amit lehetett élőben streamelni.

Most pedig bejelentették, hogy partneri kapcsolatba léptek a Spotify-jal, hogy integrálják a szolgáltatás katalógusát a zenestreaming oldalra. Vagyis hamarosan már nem csak zenét vagy podcastet, illetve videópodcastet tudunk hallgatni, illetve nézni, hanem koncerteket is. Sőt a Spotify-on keresztül akár streamelhetnek is élőben koncertet.

A több, mint 900 koncertfelvételt tartalmazó nugs.net szolgáltatása elvileg már elérhető Spotify-on keresztül, bár a magyar verzióban még nem láttuk. Elvileg majd egy koncertek fül alatt kell keresnünk.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk