Scott Pilgrim a világ ellen

A sorozat írója és producere az eredeti képregényszéria szerzője, Bryan Lee O'Malley lesz.


A Netflix újabb feldolgozást tervez Bryan Lee O'Malley hatrészes képregényszériájából, a Scott Pilgrimből, ám ezúttal animációs sorozatként dolgozná fel a basszusgitáros sztoriját, akinek meg kell küzdenie új barátnője összes gonosz exével ahhoz, hogy a kapcsolatuk működhessen. Egészen pontosan anime lesz és nem kis stúdiók dolgoznak rajta.

Bár a széria még nem kapott zöldlámpát, felbérelték a Science SARU nevű céget a projekthez, akiknek olyan animék köszönhetőek, mint a Devilman Crybaby, vagy éppen a Ping-Pong The Animation. O'Malley is részt vesz a munkálatokban producerként, továbbá BenDavid Grabinski dolgozik még a sorozaton, aki az Are You Afraid of The Dark? vezetőírója. Emellett szó van róla, hogy a korábbi filmes feldolgozás színészei is visszatérjenek szinkronhangként.

Mint bizonyára mindenki emlékszik, 2011-ben már készült egy feldolgozás a műből Scott Pilgrim a világ ellen címmel, amit Edgar Wright rendezett és Michael Cera volt a címszereplője. Az helyenként tömörített, helyenként pedig el is tért az alapanyagtól, de egy jobbára hű feldolgozás volt. Nem tudni, hogy az új verzió mennyire lesz hű a képregényekhez.

(Forrás: Kotaku)


A figyelmetekbe ajánljuk