Jó hírek érkeztek a Rockefellernek elnevezett fűrészbagolyról.

Sokakat lázban tartott a szörnyen csúnya New York-i Rockefeller Center karácsonyfájában megtalált apró bagoly sorsa. Pár hete írtuk meg mi is, hogy a 2020-as évhez tökéletesen illő karácsonyfában három napig éhezett a mára már csak Rockynak becézett bagoly, mielőtt rátaláltak volna.

Rocky a megtalálása után még megszeppent volt

A kis Rockyt jó pár napig egy helyi rezervátumba helyezték, ahol „annyi egeret adtak neki, amennyit csak meg tudott enni", hogy újra ereje teljében lehessen. Végül jól sikerült a kisbagoly lábadozása, mivel a múlthéten a Ravensbeard Wildlife Center Facebook-oldalán bejelentették, hogy Rocky szabadba engedését különböző állatorvosok és bagolyszakértők is engedélyezték, így minden adott volt, hogy dél felé vegye az irányt.

A rehabilitáción viszont láthatóan kicombosodott

Ravensbeard

Ez végül meg is történt, és az internet hálálkodva köszönte meg a szakembereknek a gyors felépülést, illetve jó utat kívántak Rockynak, aki biztos nem felejti el az idei karácsonyi kalandot.

Friss

Youtube/BROAD Group

Egy nap alatt felhúztak egy tízemeletes épületet Kínában

Az új technológiának köszönhetően pillanatokon belül megépülhet hasonló épület a világ bármely pontján.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az új-zélandi maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt?

A legújabb tanulmány szerint a maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt, ugyanis feltehetőleg a hetedik századig visszanyúló kapcsolatuk van a jeges kontinenssel és a környező óceánokkal.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk