A szörnyen csúnya New York-i karácsonyfából kimentettek egy szörnyen aranyos baglyot

A szörnyen csúnya New York-i karácsonyfából kimentettek egy szörnyen aranyos baglyot

Apró siker 2020-ban.


Valószínűleg az idei évvel a legtöbben kisétálnánk a szemetesig, majd olyan mélyre dobnánk, amilyen mélyre csak lehet, rácsuknánk a kuka tetejét, és várnánk a kukásautót, hogy örökre megszabaduljunk tőle – ezt így az év végén már bátran ki lehet jelenteni.

Tökéletesen megkoronázza a fenti sorokat az idei New York-i Rockefeller Center karácsonyfája. Az amúgy minden évben ragyogóan festő fenyők között kiemelkedően csúnya, beteg és szomorú látványt nyújt az idei – mint 2020.

Összehasonlításképp, így festett a tavalyi fenyőfa:

Getty Images

És íme az idei:

Egy twitterező is megtalálta a tűpontos hasonlatot a 2020-hoz tökéletesen passzoló fára: mintha a saját haját próbálta volna levágni.

Lehet, nem véletlen, hogy ezt a szimbolikus helyszínt választotta magának egy aprócska bagoly, akit végül a munkásoknak kellett kimenteni a fa ágai közül. Akár az év végére várható vakcina, úgy a Rockefellernek elnevezett fűrészbagoly megmentése is reménysugár lehet, hogy történik még valami jó is az évben.

A BBC-nek nyilatkozó Kalish szerint is a kis bagoly megmentése a 2020-as év összes rossz híre között

„olyan történet, amit meg kellett osztani".

Éppen nem volt jó kedvében

Instagram/ravensbeardwildlifecenter

A baglyot egyébként egy rezervátumban megitatták és „annyi egeret adtak neki, amennyit csak meg tud enni", mivel amíg a karácsonyfát szállították (három napig) végig éhezett.

A figyelmetekbe ajánljuk