Reszkessetek, betörők!

Reszkessetek, betörők!

Egy napra kiadják a Reszkessetek, betörők! csapdákkal teli házát

Ráadásul nagyon olcsón, kevesebb, mint 8 ezer forintnyi összegért.


Ha milliószor láttad már a Reszkessetek, betörők!-et és mindig is arra vágytál, hogy bejárhasd a házat, amiben Kevin egyedül lett hagyva karácsonykor, akkor lehet, hogy eljött a te időd. December 12-én, egy napra ugyanis Airbnb-ként kibérelhetővé válik a ház, ahol a filmet forgatták anno.

Ráadásul végtelenül olcsó a bérlése. December 7-ig lehet jelentkezni, ha pedig rád mosolyog a szerencse, akkor mindössze 5 dollárért, vagyis valamivel kevesebb, mint 8 ezer forintért látogathatod meg a lakást, amibe a film címszereplői megpróbáltak anno bejutni. A Winnetkában, Illinois található házat ráadásul a filmben látható formájában vehetik ki a szerencsések.

Sőt, a karácsonyi klasszikusban látható csapdákat is megkapják a látogatók, pontosan úgy kialakítva a legtöbbet, ahogy a filmben volt látható. Na persze azért a kevésbé veszélyesek nem lesznek, emiatt nem kell aggódni. Ráadásul ott lesz az egyik McCallister is, ugyanis a Buzzt játszó Devin Ratray fog majd körbevezetni a lakásban, megmutatva többek között a tarantulláját is, hogy teljes legyen az élmény.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk