Péntek reggel idézetünk a Reszkessetek, betörők! című filmben hangzott el. A gondolat arra emlékeztet minket, hogy a karácsony a csodák ünnepe.


Karácsony!

A nap idézete a Reszkessetek, betörők!-ből

Hamu és Gyémánt

A legsikeresebb karácsonyi film

Minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi filmjét 1990. november 10-én mutatták be. Rendezője Chris Colombus volt, a főbb szerepekben pedig Macaulay Culkint, Daniel Sternt és az Oscar-díjas Joe Pescit láthattuk. A Reszkessetek, betörők! 2009-ben pedig megdöntötték minden idők legtöbb bevételét hozó filmsorozatát – az első részt követően ugyanis készült még négy folytatás: kettőt mozibemutatóra, kettőt otthoni vetítésre szántak. Annak ellenére, hogy az első rész sikerét nem ismételték meg, a sorozat többi része is megállta a helyét a kritikusok és a nézőközönség előtt.

Friss

Kiderült, mi okozza az északi fényt

Bár az északi fény a világ talán leglátványosabb természeti jelensége, kialakulásának okával eddig nem voltak teljesen tisztában a tudósok. Egy frissen közölt tanulmányban viszont úgy tűnik, sikerült leírni, hogy mitől alakulnak ki az északi égbolton megjelenő kék, zöld és lila hullámzások.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.14.

Hétfő reggel Jaoquin Phoenix gondolatait idézzük, aki a kitartás fontosságára hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk