A nyár vége miatt ne fosszuk meg magunkat a tökéletes szabadtéri pillanatoktól (x)

A kellemes nyári idő még biztosan kitart egy darabig, így nyugodtan sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.


A pergolákat gyártó Renson pedig pont ilyen szabadtéri koncepciót alkotott:

a termékek tökéletesen illeszkednek bármelyik otthonhoz, elmosva a határokat a bent és a kint között.

Ezzel pedig megalkotva a természet és a kültéri felszerelések közötti harmóniát.

Ahogy megszokhattuk, az 1909 óta működő családi vállalkozásnál a legmagasabb minőségi szabványok garantáltak. A sok éves tapasztalat mellett a termékeket a kezdetektől fogva a legszigorúbb szabványokkal összhangban tesztelik és tanúsíttatják, melyhez szabadalmazott technológiákat vesznek igénybe – csalódni biztosan nem fogunk.

A Renson ezúttal egy újdonsággal készült: a neves Francq Colors trendügynökséggel együttműködve úgynevezett outdoor stíluskoncepciók kerültek kialakításra. Az egyes stílusokon belül az anyagok és a színek teljes összhangban vannak egymással, és így egységes egészet alkotnak:

varázslat és időtállóság párosát.

Első és második cikkünkben már bemutattunk két-két szabadtéri koncepciót; most pedig jöjjön újabb két ízléses stílus a Rensonnak köszönhetően.

Engedje, hogy elvarázsolja a Tech Cocoon

A Tech Cocoon radikálisan modern és fiatalos, de úgy, hogy közben melengető is. A kortárs design itt dinamikus és játékos színekkel, például a korallpirossal párosul. A tiszta átláthatóság érzése az elsődleges, ahol a hangsúly a technikai anyagokra, például az üvegre és a fémre esik.

A Tech Cocoon stílusban a kompozitanyagok játékos textúrája adja meg alaphangot. A különböző tónusú terrazzókat tiszta, sima textúrákkal kombináljuk. A színpaletta egy energikus és puha koralltónusból áll, amit a zöldes alaptónusú fehérek és puha szürkék változatai egészítenek ki. A narancs-rózsaszín pedig meleg és fiatalos hangsúlyt kölcsönöz ennek a fénylő stílusnak.

Energiával teli és friss, mint a frissen hámozott citrusok: ez a Tech Cocoon.

Amit pedig ez a meglepő stílus kerti stúdiójának kölcsönöz, az a divatos urbánus megjelentés, melyhez a kissé rafinált, fiatalos design illik.

Mossa el a határt a fedett pergola és a szabadtér között Crystal Lounge a stílussal!

A Crystal Lounge fénylő és minimalista. A friss zöld tónusok légies érzést keltenek, amelyet a világos anyaghasználat csak még inkább kiemel. Ez pedig olyan modern és levegős struktúrákat hoz létre, amelyek elmossák a határokat a kint és a bent között.

A Crystal Lounge-stílus alapját a friss, költői színek adják. A színpalettában a zöldes bézs, a vízzöld és a világos zöldesszürke árnyalatai váltakoznak. A matt üveg átláthatóságot biztosít, miközben a stílusos szőttesek tovább fokozzák a levegősség érzetét. Ebben a stílusban az anyagok képlékenyek és kiegyensúlyozottak.

Semmi nem zavarja meg a harmóniát a környező természettel.

A Crystal Lounge középpontjában a flóra és fauna szépsége áll, ezért az érintetlen természet szerelmeseinek szól. A kerti stúdió olyan érzést kelt, mint egy soha véget nem érő film, amelyben a természeté a főszerep. Élvezze a napsugarak játékát az ágak között, vagy a virágok szelíd hajladozását.

A figyelmetekbe ajánljuk