The Beatles

The Beatles

Forgatás közben cserélnek rendezőt az ötödik Beatle-ről szóló filmnél

Brian Epsteint, a The Beatles menedzserét nevezték így, akinek kulcsszerepe volt a sikerükben.


A Midas Man a The Beatles legendás menedzseréről, Brian Epsteinről szól, akit az ötödik Beatle-nek is neveztek az együttes sikereiben játszott kulcsszerepének okán. A film már forog is A vezércselből ismert Jacob Fortune-Lloyddal a főszerepben, ugyanakkor most úgy tűnik, hogy menet közben rendezőt cseréltek.

A projektet eredetileg Jonas Akerlund svéd rendező kezdte el forgatni, tőle a Polar című Netflix-film és A por című filmek mellett olyan videóklipeket láthattunk, mint Lady Gaga Telephone-ja, vagy éppen a The Prodigy Smack My Bitch Upja. A felek egyaránt megerősítették a különválást, az ikonikus kliprendező további sok sikert kívánt a produkciónak. Ugyanakkor mivel nem fogják újraforgatni az általa felvett jeleneteket, ezért vélhetően kreditálni fogják a stáblistán majd.

Helyére Sara Sugarman érkezik, aki rendezett már epizódokat a Bakelit című zenés sorozathoz és az American Crime StoryGianni Versace meggyilkolása alcímet kapó évadához is. A produkcióhoz közeli források megerősítették, hogy a váltás nem kreatív nézetkülönbségek miatt történik, vagy éppen Akerlund viselkedése adott okot rá. A svéd rendező szimplán elfoglalt, jelenleg ugyanis nyakig van a Netflixre érkező Clark című sorozatának utómunkálataival, így csúszott volna a film miatta, ezért döntöttek a csere mellett inkább.

(Forrás: Deadline)

A figyelmetekbe ajánljuk